I když si Lucie Vondráčková na přesun z Kanady do Česka celkem rychle zvykla a pomalu se vrací do pracovního kolotoče, tak občas vytáhne minulost. V pořadu Dobré ráno ČT z Ostravy, kde společně s Julianem Záhorovským představovali svůj duet Umřu s tebou a videoklip, zavzpomínala na předchozí klip, který se natáčel v Praze.

"Když jsem ještě žila s manželem v Kanadě, tak se mi stýskalo po Praze a v podstatě je to taková výpověď o tom, co jsem prožívala. Prostě stesk po domově. Praha byla a navždy je mým domovem číslo jedna, pak je Montreal a na třetím místě je Ostrava," odpověděla zpěvačka na dotaz, co by o videoklipu řekla. Zřejmě si stále nezvykla na to, že Plekanec, který žije s tenistkou Lucií Šafářovou, už není její manžel.

"Za poslední rok a půl jsme prošla velkou proměnou. Z plánující workoholičky jsem se stala ženou, co už nic neplánuje. Život občas přináší změny, které nečekáte," dodala Lucie, která se po boku finalisty SuperStar chichotala jak teenegerka. Cokoliv Julian řekl, tak ji rozesmálo. Bylo vidět, že tihle dva si sedli a rozhodně to není poslední spolupráce... Kromě zpívání se Lucie vrátila k činohře a v půlce ledna začíná zkoušet hru v divadle La Fabrika.

VIDEO: Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií