Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladík měl na Silvestra špatný den: Kamarádovi po hádce roztrhl šourek!

Mladík (18) měl na Silvestra špatný den v práci: Po návratu domů se popral s kamarádem a roztrhl mu šourek!
Mladík (18) měl na Silvestra špatný den v práci: Po návratu domů se popral s kamarádem a roztrhl mu šourek!  (Autor: EBRSO)
Autor: rc - 
5. ledna 2020
11:37

Krvavou potyčkou skončila silvestrovská hádka dvou mladých mužů v americkém státu Louisiana. Osmnáctiletý Corey Jones přišel po špatném dni v práci domů a dostal se do sporu se svým kamarádem. Při následné rvačce mu pak roztrhl šourek!

Na Silvestra všichni překypovali dobrou náladu a těšili se na oslavy příchodu nového roku. Corey Jones pocházející z města Baton Rouge však v dobrém rozpoložení bohužel nebyl. V práci měl špatný den a poté, co se vrátil domů, se navíc dostal do sporu se svým kamarádem.

Kamarádi se nejdřív jen hádali, ovšem slova brzy vystřídaly pěsti a dokonce tekla i krev. Rozzuření osmnáctiletý Corey roztrhl svému kamarádovi šourek! Podle informací The Washington Post Corey skončil ve vězeňské cele a jeho kamarád v péči lékařů. Agresivní mladík nyní čelí obvinění z domácího násilí a ublížení na zdraví.

zapletalikovi ( 5. ledna 2020 22:20 )

No, možná stačí dobře mířený kopanec, nebo na něj dupl. Ale stejně. auauau...

andorea ( 5. ledna 2020 15:04 )

Mladík měl na Silvestra špatný den: Kamarádovi po hádce roztrhl šourek!
-----
Tak špatný den měl spíše ten kamarád, ne?

pjotri ( 5. ledna 2020 14:14 )

A vypadly kamosovi koule? Mohla by nam redacke vysvetlit, jak se to dela? Musi na to byt kamos nahej, nebo to jde i pres rifle a boxerky? Jde to jednou rukou, nebo dvena? Ja jen, abych si dal pozor...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání