Manželé Michelle a Wade (35), kteří vystoupili v pořadu We TV Extreme Love (extrémní láska) spolu žijí harmonickým a romantickým vztahem plným lásky. Nebo tak nějak. Skoro pořád za zavřenými dveřmi praktikují  vztah DDLG (daddy dom/little girl neboli dominantní taťka/malá holčička).

V plenkách dennodenně

Jsem malá holčička každý den – téměř každý den. Od doby, kdy vstanu, do doby pár hodin předtím, než jdu do postele. Mám málo prostoru. Je to něco, co si já i taťka užíváme,“ prohlásila Míša. Už když se perverzní pár poprvé poznal, věděli oba, že společně milují submisivně-dominantní hrátky, ale tehdy ještě nevěděli, že budou hotoví i z taťka a dcerka věcí.

„Když jsem poprvé slyšela o DDLG, ve vší počestnosti mi to přišlo trochu divné. Slyšela jsem o tom ještě před Wadem, ale nevěřila jsem, že by mě nechal se chovat jako dítě a chtěl a byl ochotný se o mě postarat,“ pokračovala Míša. Jenže byl a dokonce to chtěl. A tak se do sebe zamilovali – přes společné úchylky. Jupí!

Láska na první plácnutí

Prostě jsem se do něj zamilovala,“ přiznává Míša, která si užívá každodenní čůrání do plenek. Když hodně zlobí, dostane od taťky na holou. Ví ale, že je to správně, protože byla zlobivá holčička. „Je to můj tatínek a můj ochránce. Potřebuji ho,“ říká Michelle o svém manželovi. Proti gustu žádný dišputát.

Fotogalerie
11 fotografií