Nejnovější snímek Archieho poslali Harry a vévodkyně Meghan (38) z ostrova Vancouver Island v Kanadě, kde trávili svátky v luxusní rezidenci neznámého pracháče.

Jejich už skoro 8měsíční synek si na fotce v tátově náručí libuje v botičkách zn. Ugg z ovčí vlny, které pro něj dostali rodiče v říjnu 2018 při návštěvě Austrálie od generálního guvernéra Petera Cosgrovea (72) a jeho chotě Lynne! Byl to jeden z vůbec prvních dárků, těhotenství totiž Meghan ohlásila těsně před odletem k protinožcům!

Podobný je i příběh Archieho čepičky s oušky. Jednu takovou dostali na téže cestě od novozélandské charitativní organizace »štrikovacích bab« Make Give Live. Z té už sice Archie vyrostl, Meghan ale zjevně objednala další vlněné zboží...

Zimní outfit »malého prince« pak doplňuje zřejmě kupovaná zateplená manšesterová bundička s psími oušky a čumáčkem na kapuci.

A stalo se, co obvykle – mezi maminkami po celém světě se strhla lavina zájmu o věci, jež měl Archie na fotce. Bundičky byly okamžitě vyprodané a zavaleny objednávkami jsou taky novozélandské pletařky. Tento jev už dostal i svůj název: »Archie efekt«.

Časopis People uvádí, že snímek Archieho s Harrym vyfotila sama Meghan. Nechala se tak zřejmě inspirovat svou švagrovou Kate (37). Manželka prince Williama (37), vévodkyně z Cambridge, tak často a skvěle fotí svou rodinu, a hlavně jejich tři děti, že si ve světě profesionálů už získala skvělou pověst.

Zámořští novináři také vyčenichali, co našel roztomilý Archie na své první Vánoce pod stromečkem. Podle magazínu US Weekly to byly hlavně knížky, velká stavebnice a suchý bazén s plastovými kuličkami.

VIDEO: Nepovedené přistání Harryho a Meghan

Fotogalerie
63 fotografií