I když konec roku oslavila zpěvačka Dara Rolins i se svou dcerkou Laurou (11) v Tatrách, kde si užily nejenom lyžování, ale i skialpinismu (a dopřály si pod dohledem odborného instruktora výšlap až na Solisko, což je místo, které proslavila české komedie Anděl na horách), nyní se už vyvaluje v písku u moře. „Vyhřívat se u krbu je sice pěkná věc, ale vyhřívat se na sluníčku, to je myslím ještě o trošku krásnější,“ napsala v pátek na instagram, a v neděli už sdílela sexy momentky z vln. Stejně jako každý rok, i letos zamířila na měsíc do Indonésie – byť s jedním malým „mezipřistáním“.

„No, nám už je tepleji. Na pár dní jsme přibrzdily v Perském zálivu, a potom hurá na naše milované Bali,“ prozradila plavovlasá umělkyně, která tentokrát cestuje společně se svou sestrou Janou. I to bylo nejspíš důvodem, že připojila hashtag „girl just wanna have fun“, což anglicky znamená „holky se chtějí bavit“.

I po vánočních svátcích, co pro mnohé znamenají nekončící obžerství, ona předvedla na břehu Indického oceánu břišáky jako tesané ze žuly a neopomněla ukázat ani dechberoucí, byť silikonem vylepšený dekolt. Obloha jako vymetená, teplá voda, pohoda a nicnedělání... Tuhle dámskou jízdu si všechny tři nepochybně užijí až do sytosti!

Mimochodem, dcera Laura, kterou si zpěvačka pořídila se svým bývalým partnerem, zpěvákem kapely Wohnout Matějem Homolou (46), na rozdíl od maminky v exotickém prostředí stráví „pouze“ dva týdny. „Ve škole jsme se domluvili, že není dobrý nápad, abych ji ze školní rutiny brala na tak dlouho pryč, takže má povoleno čtrnáct dní,“ vysvětlila Dara Super.cz.

Školní docházku však Lola zanedbávat nebude: Má speciálně sestavený individuální studijní plán. „Sice je na dovolené, ale ví, že dopoledne je vždy škola. Jezdí s námi i naše chůva Mirka a je to ona, kdo na dovolených supluje učitelku,“ prozradila Dara před časem magazínu Žena-in.

VIDEO: Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
69 fotografií