Jasná pravidla vztahu s milenkou

Než se do toho ale pustíme, je potřeba se sám sebe zeptat, zda vám to za to stojí. Stojí vám druhá žena za všechny ty lži, probdělé noci a nervy?! Stojí vám ty tajnosti za možnost, že tím ohrozíte váš dlouhodobý vztah s vaší manželkou? Jste připraven na celou tu vypjatou situaci?

Pokud to je totiž jen nějaký úlet, pak to raději rychle s milenkou ukončete, než abyste riskoval cokoliv horšího. To, že jste si jednou užil, se vaše paní nemusí nikdy dozvědět. Jestliže to totiž pro vás není vážné, vybouchnou vaše lži hned v zárodku.

Pokud ale máte svou milenku rád a nechcete to s ní jen tak utnout, a stejně tak ani se svou manželkou, pak můžete pokračovat dál.

Krok za krokem ve vztahu s milenkou

1.  Uvěřitelnost

V prvé řadě je nutné, aby vaše lži, nebo spíše zástěrky, byly uvěřitelné. Nemůžete se vymlouvat na to, že byla na cestě kolona, a proto jste se zdržel, když domů z práce správně jezdíte tramvají.

Nebo se nemůžete schovávat za to, že jste se stavil v obchodě, kde byla spousta lidí, když jste domů nic nakoupeného nepřinesl. Zkrátka musí být vše, co své manželce řeknete, uvěřitelné a musí to odpovídat vám, vaším koníčkům, vašemu životu a vaší povaze.

2.  Žádné mlžení

Zároveň nikdy nemlžte. To je snad to nejhorší, co můžete udělat. Snažte se být ke své manželce maximálně otevřený a upřímný. Nesnažte se něco zamlčovat, nesnažte se odvádět pozornost, nesnažte se nic simulovat.

Když se vás manželka na něco zeptá, otevřeně ji odpovězte. Pokud by měla být odpověď lež, taktéž obratem odpovězte, ale příliš nezabředávejte do zbytečných detailů. Stačí obyčejná odpověď.

3.  Alibi

Skvělé je také mít nějaké alibi. Například několikadenní školení v práci, obchodní cestu, víkend s přáteli, nebo týden u rodičů. To všechno je skvělou zástěrkou pro vaše neřesti.

Jen je potřeba dát si pozor na to, aby to opět bylo natolik uvěřitelné, že to vaše manželka nebude zpochybňovat a kontrolovat, a aby vás i ony zainteresované osoby kryly. Čím více lidí do vašich lží bude zapojeno, tím větší může být pravděpodobnost, že to všechno vybuchne.

A pokud už někoho do své nevěry budete zasvěcovat, mějte jistotu, že vás skutečně nezradí a neprozradí.

4.  Dostatek pozornosti

Zároveň je důležité věnovat oběma ženám dostatek pozornosti. Hlavně tedy vaší manželce.

Věnujte se jí tak, jak jste se jí věnoval na začátku vztahu, nebo když byla ve vztahu s vámi jediná. Travte společně čas, jezděte na výlety, choďte společně nakupovat, mějte společné koníčky. Čím víc se jí totiž budete stranit, tím víc to bude podezřelé.

Jasně, už to asi nikdy nebude, jako když jste spolu začali chodit a měli jste oči jen jeden pro druhého, ale snažte se tady pro ni být a nevyhýbat se jí. To totiž může opět vyvolat podezření, a to už je jen krůček k provalení celého vašeho tajemství.

5.  Sexuální apetit

S tím se pojí i poslední pravidlo, a to dostatečný sexuální apetit. Pro mnohé muže to bude naprosto jednoduché, ale pro někoho to může být poměrně složité. Věnujte svou sexuální pozornost nejen své milence, ale také své manželce.

Mějte o ni intimní zájem, dokazujte jí, že je pro vás stále ta nejatraktivnější žena na světě, a snažte se i jí eroticky uspokojovat. Pokud se totiž budete v této oblasti věnovat pouze své milence, může to nakonec skončit naprostým fiaskem, neboť si vaše žena všimne, že už vás sexuálně nepřitahuje, začne mít podezření, a to už je opět jen krůček od problémů.

Zvyšte svůj sexuální apetit

Nedokážete intimně obsloužit obě ženy? Nedokážete se pomilovat se svou milenkou a o pár hodin později ještě i se svou manželkou? Vyzkoušejte doplněk stravy Zerex Klasik. Ten totiž dokáže podpořit erekci a zvýšit chuť na sex. Díky Zerexu Klasik obšťastníte obě ženy v rozmezí pár hodin, aniž by na to přišly. Pro obě tak budete sexuální bůh.

A pokud byste chtěl prodloužit dobu vašeho milování, pak vyzkoušejte Zerex Extralong. Ten podle některých mužů dokáže prodloužit sex až o 30 minut. Nejen tedy, že budete mít dostatek síly pro sex se svou milenkou i manželkou, ale zároveň s nimi dokážete dovádět až několik desítek minut. Díky tomu nikdo nepojme podezření, že byste měl dvě ženy.

Nebudeme vám lhát, vztah s milenkou není jednoduchý. Pokud jste si ale sám v sobě ujasnil, že je to pro vás důležité, pak je nutné nastavit si jasná pravidla. Řiďte se výše zmíněnými radami a nemůže to prasknout.