Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Modelka bojuje nahotou proti požárům v Austrálii: Vybrala už miliony!

Autor: chal - 
6. ledna 2020
19:19

Víc než 700 tisíc dolarů (15,9 milionu korun) vybrala americká instagramerka Kaylen Wardová (20) na pomoc Austrálii, která se vypořádává s ničivými požáry. Přírodní katastrofa blonďatou krásku zdrtila, Kaylen se proto rozhodla pomoci. A využívá k tomu své nahé tělo.

Příjemné s užitečným může spojit každý, kdo se rozhodne darovat peníze organizacím, které v Austrálii pomáhají bojovat s ničivými požáry. Kromě hřejivého pocitu z dobrého skutku dárce může potěšit i „hanbatý obrázek“ od pohledné americké influencerky Kaylen Wardové.

Modelka totiž slíbila poslat akt každému, kdo jí předloží důkaz o darování deseti a více dolarů nějaké charitě, která v Austrálii vybírá peníze v souvislosti s probíhajícími požáry. Kaylen zveřejnila i seznam organizací, které preferuje. O nahou charitu se mezi lidmi strhl obrovský zájem.

Kaylen výzvu zveřejnila v sobotu a během jediného dne jí přišlo kolem 20 tisíc soukromých zpráv od lidí, kteří po ní chtěli nahou fotku s tím, že poslali peníze na charitu. Vybrané peníze naskakují bez nadsázky po statisících dolarů, v pondělí ráno podle Kaylen její fanoušci poslali dohromady částku kolem 700 tisíc dolarů! V přepočtu je to necelých 16 milionů korun.

Ne každý je ovšem z Kayleniny dobročinné činnosti nadšený. Rodačka z Texasu tvrdě narazila u svých blízkých. „Můj instagramový účet byl zablokován, rodina se mě zřekla a kluk, který se mi líbí, se mnou nemluví. Ale se*u na to, zachráníme koaly,“ v neděli napsala odhodlaná modelka a dokázala, že ochrana přírody je pro ni přednější než vlastní štěstí. Kaylen s fanoušky komunikuje na twitteru, její účet se jmenuje THE NAKED PHILANTHROPIST (Nahá filantropka).

Austrálii devastují rozsáhlé požáry, od října už plameny spálily půdu o rozloze pěti milionů hektarů, pro ilustraci – Slovensko zabírá 4,9 milionů hektarů. Oheň má na svědomí už 24 lidí a podle odhadů vědců kolem půl miliardy zvířat.

KC44 ( 6. ledna 2020 21:21 )

Jaké máš míry a kolik je ti?

Citronel ( 6. ledna 2020 20:40 )

Za záchranu jakéhokoliv živého tvora ukážu svého pindíka komukoliv zadarmo a kdyby mel někdo zájem ho laskat ve jménu čehokoliv tomu to umožním.

KC44 ( 6. ledna 2020 20:22 )

Klidně si necham natrhnout prdeI za 700 000 dolarů 🤗🥰😘👌👍👍👍👍👍👍😁😁

Zobrazit celou diskusi