Někdo si může říct, že manželství je přežitek. Přesto ale stále spousta lidí vidí v manželském svazku smysl a touží spojit život se svou „perfektní polovičkou“. Jednou z nich bude zřejmě i Mahulena Bočanová. Nasvědčuje tomu aspoň její nedávný post na sociálních sítích. Byť maskované vtipnou hláškou, poselství vzkazu, který herečka nechala svým sledujícím na instagramu, je jasné. 

„Já už v podstatě nemám nic, čím bych šokovala svoje okolí. Leda… že bych se vdala,“ vyjevila Bočanová, přičemž písemné vyznání opatřila dvěma tak mocně rozchechtanými smajlíky, až jim z očí tryskají slzy. A její fanouškovská základna dala jasně znát, že by její členové svou oblíbenou herečku jen podpořili: „Půjdu za družičku.“ či „Boží. Jen do toho!“ je k přečtení pod hereččiným příspěvkem.

Přestože je Mahulena krásná a i po padesátce obletovaná žena, na stálý vztah bohužel nemá štěstí. A to přestože si manželský stav vyzkoušela už dvakrát. Poprvé řekla ano podnikateli s pochybnými aktivitami Martinu Svobodovi. Podruhé Mahulena došla k oltáři za producentem Viktorem Mrázem (52), kterému porodila dnes už plnoletou dceru Marinu (18). Obě manželství ale skončila rozvodem.

Od té doby nicméně Mahulena rozhodně netrpí samotou. Společnost jí často dělali velmi výrazně mladší muži. Patřil mezi ně třeba o 14 let mladší Jakub Vytáček, který před Mahulenou randil se zpěvačkou Šárkou Vaňkovou (32). Žhavá dostaveníčka si pak Mahulena dávala i s exotickým tanečníkem Jonesem Santosem Santanou, od nehož herečku dělilo dokonce 22 let.

Jestli Bočanová svůj nejnovější příspěvek na instagramu cílila jako pobídnutí pro svého současného přítele podnikatele Petra, ukáže ale až čas.

VIDEO: Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová sekla s alkoholem! Moje zhuntované tělo si chce odpočinout. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií