Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vážná nehoda v Ústí! Kamion „pomohl“ řidičce (71) do řeky: Její vůz skončil na střeše!

Aktualizováno -
6. ledna 2020
15:58
Autor: VaB - 
6. ledna 2020
13:24

Po jedenácté hodině dopolední došlo v Ústí nad Labem k vážné dopravní nehodě. Osobní auto po střetu s nákladním skončilo na střeše v řece. Řidičce (71) na místě pomohli jako první policisté. Žena skončila s vážným zraněním v nemocnici. Uvnitř vozu kriminalisté později našli mrtvého muže.

Nehoda, která komplikovala dopravu v Ústí nad Labem, se stala v Přístavní ulici. Osobní auto po nehodě s nákladním vozidlem prorazilo zábrany a sjelo do řeky Bílina. 

„Krátce po 11. došlo v ulici Přístavní k dopravní nehodě jednoho osobního a nákladního automobilu. Osobní auto následně sjelo auto do řeky, řidička se z vozidla dostala sama. Policisté, kteří přijeli na místo první, ženě pomohli z řeky ven a ošetřovali ji do příjezdu záchranné služby,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

„Starší žena utrpěla vážná zranění, se kterými ji záchranáři převezli do traumacentra do ústecké nemocnice," uvedl mluvčí záchranné služby Prokop Voleník. Ženu (71) podle diskutujících na Facebooku zachránili dva policisté v civilu. Později kriminalisté ve voze objevili tělo mrtvého muže. Patrně se jednalo o spolujezdce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání