Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ženy přiznaly: Měly jsme trojku, anální sex i sex se ženou

  • 7. ledna 2020 | 06:00

    Našly jsme ženy, které přestaly snít a splnily si své nejžhavější erotické sny. A co nás na tom nejvíc dostalo? Když jsme s nimi mluvily, tak se ukázalo, že většinu erotických dobrodružství vlastně pořádně ani neplánovaly.

    Víte, čeho lidé na konci života nejvíce litují? Toho, co neudělali a neprožili. A proto není nikdy pozdě na to, zkusit v sexu něco jiného, pokud se na to samozřejmě budete cítit a objeví se vhodný protějšek.

  • Na veřejnosti

    Autor: iStock
    Pojď se projít do parku

    „Teď už to můžu přiznat… Můj první sexuální zážitek, při kterém nás někdo mohl nachytat, se odehrál během svatby mé sestřenice. S přítelem jsme spolu chodili teprve krátce, takže to mezi námi jiskřilo jako o život. Ani jsme to neplánovali. Během večírku jsme se šli na chvilku projít za statek, kde se svatba odehrávala, a užívali si spolu přímo v trávě v malém sadu.“ Simona, Brno

    NÁŠ NÁZOR: Spokojené páry se nemilují jenom doma v ložnici, ale také na koberci, na stole v kuchyni, v autě nebo v přírodě. I když se partneři nějakou dobu už znají, sex je pokaždé jiný. Střídání míst a lehké nebezpečí zvyšují vzrušení a vášeň.

    NA CO DÁT POZOR: Některá místa jsou na pováženou. Například na parkovišti nebo na pláži se může nečekaně objevit více svědků, než byste chtěla a snesla. A někde dokonce riskujete pokutu (Turecko, Španělsko) nebo rovnou zatčení (Rumunsko, Řecko), pokud na vás někdo přijde.

  • Ve třech se to lépe táhne

    Autor: iStock
    Večer přivedu kamaráda

    „Je pravda, že jsem na to párkrát myslela… Já a dva muži, kteří mě dovádějí k šílenství. Jenže když na to opravdu došlo a ocitla jsem se sama se dvěma kamarády, kteří naznačovali, že by se se mnou rádi oba pomilovali, ztuhla jsem. Až když jsem do sebe dostala pár skleniček vína, trochu jsem se uvolnila. A pak to byl jeden z nejlepších a nejsilnějších prožitků, které jsem v sexu kdy měla.“ Martina, Praha

    NÁŠ NÁZOR: Až třetina žen by se prý nebránila tomu, když by si je chtěli vzít dva muži najednou. Čtyři ruce na těle a dvakrát tolik erekce. Nic vám nedá větší pocit důležitosti, než když se vám věnují dva milenci.

    NA CO DÁT POZOR: Upřímně? Na všechno! Ideální je, když si předem stanovíte pravidla. Do ničeho se rozhodně nenuťte. Na začátku si připravte znamení, kterým dáte najevo, že je něco pro vás už příliš. Navíc se ke slovu může dostat žárlivost. Lidé, pro které je trojka tak trochu denní chleba, proto doporučují, že nejlepší je zkusit si tohle dobrodružství v době, kdy nejste zadaná. A kondom je úplnou samozřejmostí.

  • Sado-maso sex

    Autor: Vibratory.net
    Spoutej mě

    „Nejdřív mi svázal ruce šátkem. Později mi do ucha zašeptal, že přesně tohle ho vzrušuje. Když se nemůžu bránit a musím dělat to, co chce on. Nakonec mi zavázal i oči. Neviděla jsem, jak si mě prohlíží. Překvapilo mě, jak moc je tenhle způsob milování silný a naplňující.“ Ivana, Liberec

    NÁŠ NÁZOR: Tohle je důkaz, že sex není jenom tělesný. Sado-maso praktiky totiž pracují hlavně s psychikou, vášní a očekáváním něčeho neprobádaného. Se zkušeným partnerem odhalíte netušené stránky své duše a zjistíte, jestli dokážete být submisivní, nebo naopak dominantní. A když se vám to zalíbí? Pak pravděpodobně nebudete v posteli už chtít nic jiného.

    NA CO DÁT POZOR: Musíte být střízlivá a opravdu to chtít. To jsou základní pravidla. Počítejte s tím, že některé praktiky S/M více či méně bolí. Vždycky se můžete s partnerem domluvit na intenzitě, kterou snesete. Najděte si články na internetu nebo si kupte knihy, kde se dozvíte víc. Pokud to bude váš šálek kávy, pak prožijete emocionálně-erotický výbuch.

    Podívejte se, jaké hračky na anální sex radí expertka: 

    Video se připravuje ...
    Expertka radí, jak si vybrat anální pomůcky • VIDEO: Adam Balažovič

  • Románek se zajíčkem

    Autor: iStock
    Pojď ke mně, chlapečku

    „Bylo mu skoro třicet a mně asi o deset víc. Seznámili jsme se při jedné pracovní akci. I když působil trochu nesměle, okamžitě se představil a začal se se mnou bavit. Pak si na mě sehnal telefon a bombardoval mě zprávami. Odmítala jsem ho do té doby, než jsme se znovu potkali na večírku, a pak už šlo všechno ráz na ráz.“ Erika, České Budějovice

    NÁŠ NÁZOR: Téměř každý mladý muž mezi 25 a 30 lety touží po sexuálních zkušenostech se starší, zralou ženou. Každý třetí si pak prý dokonce dokáže představit, že by s ní prožil něco víc než románek. Věděla jste, že u některých národů v Polynésii je úplně běžné, že starší ženy zasvěcují mladíky do tajů sexu?

    NA CO SI DÁT POZOR: Nesmí vás to citově zranit. I když prožijete s kolouškem jednu noc nebo krátkou epizodu, nejspíš se okamžitě zamilujete. Jenže on bude čas s vámi pravděpodobně brát jako příjemné a nezávazné zpestření.

  • Anální potěšení

    Autor: iStock
    Chtěl bych zkusit něco nového

    „Když mi partner poslal do práce zprávu, že by chtěl vyzkoušet něco jiného, nemohla jsem se dočkat večera. Pak do mě vklouzl, a jakmile jsem se uvolnila, začalo mě to obrovsky vzrušovat. Orgasmu jsme dosáhli společně, což se nám při běžném milování pokaždé nestává.“ Denisa, Kolín

    NÁŠ NÁZOR: Když nechcete, nikdy anální sex nedělejte! Je to úplně jiný zážitek pro tělo i psychiku. Můžete si ho dopřát v lehčí variantě bez pronikání. Konečník je oblastí s nejvíce nervovými zakončeními, takže o vzrušení a orgasmy v tomto případě nebudete mít nouzi.

    NA CO SI DÁT POZOR: Nikam nespěchejte. Vždycky použijte lubrikant a drážděte konečník před samotným aktem. Zároveň se věnujte i klitorisu. Pokud budete střídat klasický sex s análním, musíte vyměnit i kondomy.

  • Hrátky se ženou

    Autor: shutterstock
    Toužím tě líbat

    „To, že jsem něco měla se ženou, bylo úplná náhoda. Na večírku jsem potkala dívku, se kterou jsem se hned dala do řeči. Smála se mým vtipům, a když se mě začala nenápadně dotýkat, zjistila jsem, že mi to vůbec nevadí. Naopak jsem chtěla víc. Nakonec jsme skončily u ní doma a bylo to tak svobodné a uvolňující. Nemohla jsem se jí vůbec nabažit.“ Petra, Praha

    NÁŠ NÁZOR: Asi 12 % žen má sexuální zkušenost s dívkou, aniž by měly lesbické nebo bisexuální sklony. Touha po románku se ženou může mít spoustu důvodů – prožít něco nečekaného, lépe vnímat své tělo nebo snaha přijmout sama sebe. Navíc pochopíte, co vlastně muže tak fascinuje na našem těle.

    NA CO SI DÁT POZOR: Je to čistě na vás, jestli překročíte určitou hranici a zkusíte experimentovat se ženou. Jen by to neměla být vaše nejlepší kamarádka ani kolegyně z práce. To by se také mohlo stát, že byste se po žhavé noci s ní musela přestěhovat na druhý konec republiky.

Autor: dan
Diskuse ke článku
.