Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tělo mámy našla dcerka (9) na Nový rok: Žena spadla z postele a zabila se!

Autor: shp - 
6. ledna 2020
20:55

Když malá Mia (9) ze skotského Glasgow vešla se svým tatínkem Alanem Cloughertym (40) do ložnice, ještě netušila, jak tragicky pro ni nový rok začne. Naskytl se jí totiž pohled na její mrtvou maminku Michelle (†40). Žena v noci tragicky spadla z postele a nešťastnou náhodou se zabila.

Alan uviděl svou mrtvou lásku a okamžitě se ji pokusil před zraky plačící dcerky oživovat. Jeho snaha byla marná stejně jako v případě přivolaných záchranářů, jak uvedl Daily Record.

Otec se musí postarat o dcerku

Zranění, která žena utrpěla při šíleném pádu, byla příliš vážná. „Alan je celý zničený a snaží se zoufale vyrovnat se situací, zatímco se stará o svou malou holčičku,“ řekl webu blízký kamarád.

Na Nový rok 2020 blízký rodinný přítel Alan vešel do své ložnice s dcerou Miou, kde našel ležet bez života svou ženu,“ uvedla rodinná přítelkyně Caroline McLgagganová.

Zemřela po pádu z postele

Michelle vypadla z rodinné postele poté, co šla brzy spát a domníváme se, že utrpěla zranění, která vedla k její tragické smrti,“ pokračovala Caroline s tím, že vše nese těžce nejenom Alan, ale i malá Mia.

Umíte si představit, jak traumatický objev to byl nejenom pro Alana, ale i jeho nebohou dceru Miu, která je v citlivém věku,“ uzavřela. Zároveň založila dobročinnou stránku s finanční pomocí pro Alana.

Policie případ vyšetřuje jako nehodu

Nemohu se vrátit domů,“ přiznal portálu sám Alan, který s dcerou zatím zůstává u příbuzných. Policie případ vyšetřuje jako nehodu. „Nejsou zde žádné podezřelé okolnosti,“ prohlásila policejní mluvčí.

amgal ( 7. ledna 2020 08:41 )

Blízký rodinný přítel našel svoji ženu, vešel se svoji dcerkou do své ložnice, kristepane co je to za slátaninu?

muriQ ( 7. ledna 2020 06:54 )

europa ( 7. ledna 2020 05:30 )

Zabila se pádem z postele? Tomu může uvěřit jen blázen. Sem si myslel, že takový věci se dějou jen v usa

bafy81 ( 6. ledna 2020 22:50 )

Taky mi to hlava nebere, ale je to pravda, stačí si dát na fb jejich jména.

picoda ( 6. ledna 2020 22:28 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání