Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

"Čtyřkový" rok 2020 podle numeroložky Lenky Suchardové

/
  • numeroložka Lenka Lippertová Suchardová
    numeroložka Lenka Lippertová Suchardová (archiv Blesku)
    7. ledna 2020 ● 11:59

    Věříte magii čísel? Chcete vědět, co přinese nadcházející rok? Jemná dvojka a pragmatická čtyřka nás jím provedou. 

  • 1.

    Čas

    ...
    ...
    Autor: iStock

     

    Čas – další velké téma tohoto roku. Určitě se vyplatí pořídit si diář, abyste měli k dispozici souhrn všeho, co vás kdy čeká. Není vesmírným plánem uštvat vás, ale spíše naučit se s časem a energií správně hospodařit. Než rozeznáte své nové těžiště, můžete si připadat jako na houpačce. Čím dříve zachytíte jemné odchylky, o to více síly a radosti vám zůstane.

     

    Ale může se taky stát, že něco tak dlouho přehlížíte, až vás probere jedině bolest nohou, zadku, páteře nebo hlavy, protože se jedna strana houpačky prudce dotkla země. Přichází správná doba na nové nastavení času a energie, vyladit příjem a výdej, aktivitu a odpočinek, povinnosti a zábavu, fyzično a duševno, materiálno a duchovno, slovíčka ano a ne, já a rodina/přátelé.

     

    Stanete-li se svým vlastním správcem, pak bude houpání příjemné a zábavné. Bude však dosti lidí, kteří své správcovství buď z nevědomosti, strachu nebo odmítnutí odpovědnosti, ale i z čiré lenosti přenechají někomu dominantnějšímu.

  • 2.

    Vlastnosti čtyřky

    Numerologie - magie vládnoucí číslům
    Numerologie - magie vládnoucí číslům
    Autor: profimedia

     

    Typickou vlastností čtyřky je, že stále něco musí. Jenže už jen toto samotné slovíčko „musím“ svazuje a stresuje.  Takový člověk se zajetým „musím“ v hlavě pak jede jako krtek v tunelu a nevidí možnosti, které se nabízejí mimo tunel. Je velmi osvobozující, nahradíte-li slovíčko „musím“ slovy „chci nebo nechci“.

     

    Propusťte se ze služeb a odhoďte zařezávající se okovy. S klidem pak opustíte něco, co vás trápí, ničí a bolí, ať se to týká práce nebo vztahů. A uvidíte, kolik i fyzických či psychických neduhů rázem zmizí, protože byly úzce propojeny s těmito útrapami.

  • 3.

    Rok 2020 krok za krokem

    Jaké je číslo vašeho křestního jména?
    Jaké je číslo vašeho křestního jména?
    Autor: iStock.com

     

    Rok 2020 má návaznost na rok 2000, 2002, 2009 a 2011. Zavzpomínejte, s jakými situacemi, ať pozitivními či negativními, jste se v těchto letech potýkali, nechali jste se jimi unést nebo jste se cítili bezmocní, a hlavně jste jim dále nevěnovali pozornost.

     

    Stejná či obdobná věc se může opět objevit, aby vás donutila vše dořešit. Necháte-li je opět ležet ladem, potkají vás ve zvýšeném účinku v r. 2023. To znamená, že je potřeba nebát se nahlédnout do svého nitra a zjistit, co vás tíží a toho se zbavit.

     

    O nově vznikající „zahrádku“ pečujte především v únoru, květnu, září a listopadu. Můžete ji oplotit, zorat, zbavit nežádoucího plevele, navrhnout osevní plán a nezapomeňte na zálivku a živiny.

     

    Tímto vaše nové Já zesílí, nohama se postavíte na pevnou půdu a plni energie s rozzářenýma očima a krásně jasnou a barevnou aurou pak dokážete zviditelnit nejen sebe, ale i vaši originální tvůrčí úrodu.

     

    V lednu zjistěte, co se vám nelíbí, a sbírejte odvahu na správný čas ke změně. V březnu a prosinci se zbytečně nevztekejte, pokud nepůjde něco dle vašich představ. Je možné, že se mýlíte anebo neznáte detaily a jen by vás původní plán zbrzdil. Tyto situace tedy vítejte a nežeňte se do zbytečných průšvihů.

     

    V dubnu a srpnu buďte obzvláště opatrní na to, co podepisujete – dohody, smlouvy, úvěry… V tyto měsíce totiž můžete peníze či nějaké výhody nabýt nebo o ně přijít. Než něco uděláte, řádně si vše promyslete. Nenechávejte se zatlačit do kouta.

     

    V červnu se zviditelní vaši „kolegové zahradníci“. S jedněmi si budete ve veselé společnosti vyměňovat názory a nově vyšlechtěné odrůdy a nebude zde panovat žádná nevraživost ani zášť, ale naopak zájem, pomoc a spolupráce. U druhé skupiny však můžete narazit na to, jak vás či vaši úrodu zničit, i když se budou tvářit přátelsky. Kvůli takovýmto lidem pak nastavíte u své branky hlučný alarm.

     

    V červenci vám z rychlosti, roztržitosti a nepozornosti mohou hrozit zbytečné nehody – při sportu, na cestách, ale také v partnerství. Červenec také ovládají tzv. sexuální čísla, které ovlivňují vaše hormony a rozum je pak často na posledním místě. 

     

    V říjnu si udělejte radost a odjeďte kochat se takovým místem, kde jste ještě nebyli. Domů pak přijedete jako vyměnění, plni dojmů a nových nápadů, co nového zasadit, čím obohatit a přizdobit původní rozvržení zahrady.

     

    Na konci roku 2020 se pak můžete dočkat estetické a dokonale ladící zahradní kompozice. A protože vše bude ve vaší režii, nebude existovat nic, co by vás znervózňovalo, iritovalo nebo jinak narušovalo. Naopak se zde budete cítit úžasně, uvolněně, radostně a s jakýmkoliv obtěžujícím hmyzem se dokážete lehce vypořádat.

     

    Přeji všem čtenářům, aby se nebáli vydat energii správným směrem a zajistit si tak pevný odrazový můstek ke zviditelnění své vlastní vynalézavosti a šikovnosti rukou, a to nejen na tento rok, ale i na dalších 10 let.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz