Bude to znít možná trochu nepatřičně, ale od chvíle, kdy v životě Andrey Pomeje konečně nastal vytoužený klid, jenž jí byl dopřán bohužel až se smrtí producenta a manžela Jiřího Pomeje (†54), vypadá známá DJka čím dál tím lépe. Nová láska a menší starosti jí rozhodně svědčí.

Navíc svoji krásu začátkem listopadu „vytunila“ novým a hezčím dekoltem, jehož operace byla nutná nejen z estetického hlediska, ale především ze zdravotního. Andrea vlivem špatné pooperační rekonvalescence měla silikony nepřirozeně ztvrdlé a jeden dokonce úplně otočený! Teď už si ale užívá nová krásná prsa, a tak proč se s nimi nepochlubit...

Na svém profilu zveřejnila fotku jen v bílé krajkové podprsence, přes kterou jí viditelně prosvítají bradavky. Ano, v dnešní době nic pohoršujícího ani zvláštního, ovšem i tak se lačnícím fanouškům zavděčila víc než dost a ti se nemohli na její vylepšené křivky vynadívat.

„Doufám, že má Pedritko doma aspoň kalašnikov, tady s těma perverzama,“ napsala jedna z fanynek trefnou poznámku na komentáře následujícího znění: „Človíček si hnedka spraví očičko,“ zní jedna z podivných pochval. „Fíha, to jsou panoramata!“ rozplývá se další.

„By mě zajímalo, jak dlouho vám vydrží ta podprda, když naproti stojí Pedritko??? Mně spadnul mobil na zem z toho. Naštěstí mám odolný telefon, no sluší Vám to fest!“ nešetřili fanoušci chválou na Andreinu krásu, kterou však dennodenně sama pohledná brunetka zbytečně kazí v instastories filtrem, který místo toho, aby lidi opravdu zkrášloval, dělá z jejich tváří a hlav podivné mimozemské bytosti. Přirozenost jako by byla na instagramu už sprosté slovo, škoda!

VIDEO: Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
50 fotografií