Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chaloupkův syn si nedá pokoj: Potomek známého autora Večerníčků je zase za mřížemi!

Autor: dce - 
8. ledna 2020
14:52

Z nového roku neuplynul ještě ani týden a Václav Ch. ml. (29), syn známého autora Večerníčků, už opět skončil v rukou policie. Za vydírání, kterého se měl dopustit v Plzni, putoval rovnou do vazby. Svobody si teda moc neužil...

V roce 2016 byl Václav Ch. odsouzen za přepadení a oloupení poslíčka s pizzou. Loni v únoru ho soud za dobré chování propustil předčasně na svobodu.

Ve vazbě ale skončil ještě v podmínce znovu už v květnu, kdy ho policie dopadla při drogové razii. S dalšími dvěma muži byl přistižen při vaření pervitinu, Václav Ch. ale tvrdí, že je nevinný a o drogách nevěděl. I díky tomu byl z vazby propuštěn na svobodu.

Tu si ale užil jen pár měsíců. Policisté mladíka opět zadrželi, podle Deníku tentokrát kvůli vydírání, kterého se měl dopustit v Plzni. „Mohu potvrdit, že tento muž byl vzat do vazby, a to pro trestný čin vydírání, jehož se měl dopustit v Plzni,“ uvedl soudce Josef Prach. Důvod on ani policie komentovat ovšem nechtěla.

Václava Ch. tak nyní kromě soudu v Klatovech za výrobu drog čeká i soud v Plzni.

jarda304 ( 8. ledna 2020 17:29 )

Na Chaloupka si stale pamatuju tu sprostotu, kdy se zděšenou Myrkou odesli z Vladislavskeho sálu. Ten syn - je to výchovou nebo geny ?

nika70 ( 8. ledna 2020 17:11 )

To je radost, když něco takového vyroste z našich roztomilých dětiček. Nechtěla bych se toho dožít.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání