Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Srdce se jim zastavilo! Malá holčička běhala po římse v obrovské výšce

Autor: yks - 
8. ledna 2020
19:16

Šokující video pořídila na Kanárských ostrovech dcera belgického turisty. Batole na něm bez dozoru pobíhá a poskakuje na úzké římse ve výšce 5. podlaží! 

K děsivému výjevu došlo v sobotu ve vesničce Playa Paraiso na jihozápadě ostrova Tenerife. Když dvojice turistů vykoukla ze svého pokoje na protější dům, uviděla něco neuvěřitelného. 

Malé batole bez dozoru poskakovalo po římse ve výšce přes 12 metrů! Úzká cestička, která vedla mezi oknem do pokoje a balkonem, se stala jeho hřištěm a bez dozoru pobíhalo sem a tam!

Video  Pozorovatelům se zastavil dech: Malé dítě bez dozoru běhalo po římse!  - Facebook/I Love Teneriffe
Video se připravuje ...

Přítomný muž z Belgie okamžitě vyrazil a běžel do sousední budovy upozornit ochranku. Jeho dcera mezitím natočila snímek, který následně anonymně uveřejnili na sociálních sítích.

Na snímku holčička dojde k balkonu, pak se otočí a uhání zase zpátky. Na závěr si ještě poskočí, přičemž málem ztratí rovnováhu. Dříve než se vrátí do pokoje, videozáznam skončí.

Britský Mirror uvedl s odvoláním na místní televizi, že matka dítěte byla ve sprše a o smrtelném ohrožení své dcerky neměla tušení. Šlo údajně o dovolenkáře z Finska, o jejich dalším osudu ale není nic známo. Jistě si velice oddechla, když zjistila, že naštěstí nedošlo na nejhorší.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání