Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Alex zpovídala Kate Zemanovou. První slečna chystá pro rodiče krásné překvapení

Autor: Jakub Veinlich - 
8. ledna 2020
17:35

Na přípravách hradního charitativního plesu se podílí i prezidentova dcera Kateřina Zemanová. Před velkou slávou ji zpovídala přímo ve Španělském sále Pražského hradu manželka hradního kancléře Vratislava Mynáře Alex Mynářová. Pozvaní hosté se mají na co těšit. Svůj příspěvek poslal do tomboly také legendární hokejista Jaromír Jágr.

Bude to už pátý reprezentační ples prezidenta republiky, na který zvou Miloš Zeman a první dáma Ivana. „Vystoupí na něm celá řada hvězd a nebude chybět ani bohatá tombola,“ zní v pozvánce nahrané přímo ve Španělském sále, kterou natočila hradní youtuberka a kancléřova manželka Alex Mynářová.

„Výtěžek ze vstupného poputuje na nadační fondy prezidentského páru,“ dodala Mynářová s tím, že loni tento ples vynesl dva miliony korun.

Informace ze zákulisí příprav pak přidala také první dcera Kateřina. „Práskla“ tak například, že na plese v pátek večer vystoupí opět Helena Vondráčková nebo Václav Neckář. „Potom máme připravené takové menší překvapení krátké a vystoupí také pan Bohuš Matuš, Daniel Hůlka a další,“ prozradila Kateřina, která 1. ledna oslavila své 26. narozeniny.

Jágrova hokejka

Součástí plesu je také tradiční tombola. A tradiční je také první cena. „Jak už tradičně bývá, tak první cenou je večeře s prezidentským párem,“ pousmála se v rozhovoru Kate.

Další tradiční cenou je také divočák, cena bude spojená i s procházkou po Lánské oboře. Jeden ze šťastlivců si už nebude moci stěžovat na to, že neví, kolik je hodin, protože si odnese české náramkové hodinky, a mezi cenami budou také wellness pobyty.

Video  Kateřina Zemanová promluvila o přípravách hradního plesu. Zpovídala ji manželka hradního kancléře  - Facebook/Pražský hrad - KPR
Video se připravuje ...

Svou kapkou přispějí také čeští a moravští vinaři, kteří budou na plese připraveni s degustací vín, a novinkou je také cena o legendární hokejové 68. „Připravenou máme hokejku Jaromíra Jágra společně s podepsaným dresem,“ dodala k pozvánce Kateřina Zemanová.

Podle toho, jak první slečna o plese mluví, se dá usoudit, že se sama na jeho přípravách podílí a sama přispěje svou trochou do mlýna. „Úplně na závěr máme připravené překvapení pro rodiče,“ dodala trochu tajemně.

Jaká je její role při přípravách charitativního plesu mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček Blesk Zprávám na přímý dotaz ale neprozradil.

Vstupenka za 10 tisíc a odmítnutí Babišové

V loňském roce stála vstupenka na ples 10 tisíc korun. Hrad rozeslal zhruba 1000 pozvánek. Letošního ročníku se podle informací Blesk Zpráv zúčastní například ministryně financí Alena Schillerová (za ANO), kterou doprovodí její dcera Petra Rusňáková, nebo ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD), kterou by měl doprovodit manžel, náměstek ministra zahraničí Aleš Chmelař.

Vloni se konal ples na Pražském hradě 1. února. Večer provázela tehdy už těhotná manželka kancléře Alex Mynářová s Liborem Boučkem. Všichni hosté potleskem vestoje uctili herce Luďka Munzara, který měl v ten den pohřeb.

Během večera vystoupila Helena Vondráčková, Václav Neckář nebo Michal David

Video  Šedesátiny Michala Davida: Jak je oslaví a proč nebude Diskopříběh 3?  - Petr Macek, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Prezident Miloš Zeman ten večer na začátku plesu krátce zazpíval a posteskl si, že s ním odmítla tančit manželka premiéra Monika Babišová.

anna1234 ( 9. ledna 2020 08:12 )

.. Kateřina už v Anglii nestuduje?

agfor ( 9. ledna 2020 07:08 )

Choď do práce a můžeš si lístek za část minimální mzdy koupit.

horaIysa ( 9. ledna 2020 00:02 )

Slečna nejspíš po vzoru své méně známé jmenovkyně z britské královské rodiny ráčila milostivě otěhotnět? Že by to byl ten tajemný dárek jeho veličenstvu a jeho choti?

PPP150W ( 8. ledna 2020 23:58 )

Nikoli, dědeček dostane obálčičku s fotografií z ultrazvuku. Však už je nejvyšší čas, aby se to stihlo. Krásné překvápko.

voqht ( 8. ledna 2020 20:52 )

Ty hvezdy to bude David Poupe,Hulka s babcou Helenou?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa