Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena byla unesena a znásilněna v turistickém ráji: Zachránila ji obsluha ve fastfoodu!

Portugalec si udělal z Britky sexuální otrokyni.
Portugalec si udělal z Britky sexuální otrokyni.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
9. ledna 2020
18:47

Sezonní práce se změnily v horor plný sexuálního teroru! Nejmenovaná britská žena, která odcestovala do známého portugalského regionu Algarve, který je považován za turistický ráj, toho pak hořce litovala. Byla tam totiž unesena a znásilněna.

Mladá žena zamířila podle zpravodajského webu Mirror do Portugalska za prací. V zemi se seznámila s místním mužem (35), který ji pak unesl a držel jako sexuální otrokyni. Britce se podařilo uniknout z únoscova zajetí jenom díky promyšlenému fíglu.

Únosce měl atrapu pistole

Když ji vzal tyran do restaurace s rychlým občerstvením, podařilo se unesené ženě předat nepozorovaně obsluze vzkaz s textem SOS. Zaměstnanci zalarmovali policii, která násilníka vypátrala a dopadla. Při prohledávání jeho domu našla repliku pistole.

Zdroj blízký vyšetřování odhalil, že obětí znásilňovače se stala nejenom Britka, ale také žena z Brazílie. Scénář byl přitom v obou případech stejný. Portugalec se s cizinkami seznámil, sbalil je, pozval k sobě domů, poté jim pod pohrůžkou znemožnil odejít a znásilnil je.

Nejdřív je sbalil, pak unesl a znásilnil

Nemluvíme tu o ženách, které byly uneseny z ulice. Zatčený muž začal s ženami normální vztah. Flirtoval s nimi do doby, než šly k němu. Poté jim zabránil, aby bez jeho souhlasu odešly,“ potvrdil zdroj. „Brazilka řekla detektivům, že se jí podařilo utéct při návštěvě vesnice Boliqueime poblíž Albufeira,“ pokračoval.

Vysvětlil také, jak se druhá žena vysvobodila ze zajetí. „Britka řekla, že byla držena jako vězeňkyně asi týden. Podařilo se jí načmárat vzkaz prosící o pomoc, který předala obsluze fastfoodové restaurace, když ji únosce vzal do nákupního centra,“ dodal zdroj. Britka se už vrátila po hrůzném zážitku do vlasti.

Známá firma

Zatčený muž byl umístěn do vazby, kde čeká na soud. Policistům není vůbec neznámý. Ve skutečnosti jde prý o známou firmu. Jaké trestné činy v minulosti napáchal, je však nejasné, protože nebylo odhaleno jeho jméno. Soud má pokračovat již ve čtvrtek.

zlymikes ( 9. ledna 2020 20:55 )

No ono je to trochu jinak. Zpravidla baba to chce mít /kromě svíčkovejch bab a babtistů/,protože chce poznat něco jinýho nebo už jí to se starým nebaví / to mi říkaly všechny/ a pak to chlapovi nevyjde podle představy obou a tak se mu pomstí a řve "ZNÁSILNĚNÍ!

KC44 ( 9. ledna 2020 20:00 )

Nektere zeny jsou tupé jak papírová vrtule!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání