Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž brutálně napadl přítelkyni: Nevoněly jí jeho větry

Christopher Ragsdale napadl svou přítelkyni. Řekla mu, že jeho větry příšerně smrdí
Christopher Ragsdale napadl svou přítelkyni. Řekla mu, že jeho větry příšerně smrdí  (Autor: Wichita County Sheriff's Office)
Autor: chal - 
9. ledna 2020
21:42

Když nejde o život, jde o prd? Tady šlo o obojí! Kuriózní případ domácího násilí v neděli řešili policisté v texaském městě Wichita Falls. Zavolala je žena, kterou na návštěvě u kamaráda napadl její přítel. Christopher Ragsdale (41) svou družku škrtil a dal jí hlavičku. Celý incident začal nevinně - Christopherovým uprdnutím, které napadená dvakrát neocenila.

Tak tahle láska deštěm nevoněla. Slovy hlavní aktérky plynového incidentu dokonce „příšerně smrděla“. Napadená Texasanka takto ohodnotila dávku nechtěného metanu, kterou na návštěvě u kamaráda vyprodukoval její přítel Christopher Ragsdale. Dvojice seděla na gauči v obýváku a koukala na televizi, když se Christopher ufoukl, a zkazil tak pohodovou neděli.

Christopherově přítelkyni jeho chování zrovna nevonělo, což mu také dala najevo. Jedovatá poznámka Ragsdala pěkně naštvala.

Přítelkyni popadl za vlasy a mrsknul s ní na zem. Pak si jí sedl na záda a začal ji škrtit. Oběť nemohla popadnout dech, a když už se zdálo, že ji Ragsdale zabije, naštěstí se škrcením přestal a slezl z ní.

Napadená toho využila a zavolala kamaráda. Majitel domu přispěchal a rozrušenou ženu se chystal odvést do bezpečí. Rozparáděný Ragsdale je ale zastavil ve dveřích a začal své přítelkyni zblízka řvát přímo do obličeje. Pak si ještě přisadil a dal jí hlavičku. A byla to pořádná prda!

Když na místo dorazila policejní hlídka, napadená měla na čele jasné viditelné stopy po úderu. „Všiml jsem si červeného otisku kolem jejího krku a červené skvrny na čele,“ napsal zasahující policista do hlášení. Ragsdale po příjezdu policistů ubral plyn, přestal být agresivní a při zatýkání nekladl odpor.

dvorece ( 9. června 2020 06:59 )

To musela být rodina, co ho vychovala...Měli ho naučit, že se s tím chodí na WC a ne do společnosti, nebo znechucovat okolí doma. Byl to do.bytek, nic víc. Doufám, že se k němu už nevrátí.

pajato73 ( 10. ledna 2020 09:55 )

neumis cist? prdnul von a o moc chutnejsi to taky nebude vole

villon ( 9. ledna 2020 22:37 )

Jako baba co prdí je fakt nechutná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání