Rodrigo Alves patří mezi legendy mezi lidmi „vylepšenými“ pomocí plastické chirurgie. Nejenom, že si nechal kompletně proměnit tvář, ale i tělo. Měl uměle vytvořené břišní svalstvo i svaly na pažích, nechal si odstranit několik žeber. Rozpadající se nos mu opravovali dokonce i v Praze, kde se mu věnoval „český Ken“ Robert Paulat (40).

Kromě toho měl nastřelené vlasy a uměle dobarvené oči. Kdysi pohledný Brazilec však po mnoha letech došel k závěru, že všechny úpravy jeho zevnějšku vedly k jedinému - k tomu, aby si uvědomil, kdo doopravdy je.

A uvědomil si, že je ženou. Už zhruba tři měsíce si proto říká Roddy a absolvuje kompletní změnu pohlaví. „Posledních 8 let svého života jsem byla známa jako lidský Ken, ale vlastně jsem celou dobu chtěla být Barbie,“ vysvětlila Roddy Alvesová na instagramu. Kromě hormonální léčby už má za sebou například plastickou operaci zvětšení prsou či „přifouknutí“ pozadí. V plánu je samozřejmě ta nejdůležitější operace, během níž dojde k přeměně pohlavního orgánu z penisu na takzvanou neo-vaginu. „Celé roky jsem se snažila žít svůj život jako muž, ale sama sobě jsem lhala. Jsem žena a vždy jsem ženou byla. Až nyní mé tělo konečně odpovídá nastavení mé mysli.“ Na sociální sítě teď šťastná Roddy dává jednu fotku za druhou, kterou dokazuje své „znovuzrození“. „Šestatřicet let jsem žila jako housenka, nyní konečně zářím jako motýl!“ jásá nad novými snímky, kde má na sobě sexy overal, ne nepodobný těm, jaké si oblíbila Jennifer Lopezová (50). Ta ovšem, i když je o 14 let starší než Roddy, vypadá mnohem přirozeněji…

VIDEO: Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií