Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragédie na vánočním večírku: Muž z Havlíčkobrodska zemřel po ráně od kolegy!

Tragédie na vánočním večírku. Muž z Havlíčkobrodska zemřel po ráně od kolegy
Tragédie na vánočním večírku. Muž z Havlíčkobrodska zemřel po ráně od kolegy  (Autor: Archiv Blesku, Profimedia.cz)
Autor: DH - 
10. ledna 2020
14:55

Kriminalisté z Havlíčkova Brodu řeší smutnou dohru vánočního večírku jedné z tamních firem. Po rvačce mezi kolegy měl být v jednom z barů vážně zraněn muž, který po pár hodinách v nemocnici zemřel.

Dvacátý prosinec se černou tuší navždy zapsal do kalendáře jedné z firem působících v Havlíčkově Brodě. Čtyři dny před Vánoci si partička kolegů vyrazila na přátelské posezení. Když se pak ve večerních hodinách zábava díky alkoholu posunula na jinou úroveň a oficiální část večírku byla u konce, zamířila skupinka do baru Žolík nedaleko obchodního domu Alej, kde nadále pokračovala v hodokvasu.

Právě v baru pak mělo podle informací serveru tn.cz dojít ke konfliktu mezi kolegy, který vyústil až ve strkanici a v následnou rvačku. Bohužel, to vedlo k tragédii, protože se při incidentu vážně zranil dvaačtyřicetiletý muž, kterého sice lékaři ještě oživili, ale po několika hodinách v nemocnici zemřel.

O hrozivé tragédii si rázem začal šeptat celý Havlíčkův Brod, ale co se skutečně v onen osudný večer v baru Žolík odehrálo, zůstává záhadou. Podle některých svědků se měli porvat dva kolegové, kteří se věnovali budování golfových hřišť. Technický ředitel firmy pro Deník uvedl, že se jednalo pouze o smutnou shodu okolností. Případem se ovšem i tak začali zabývat kriminalisté.

„Událost si převzali krajští kriminalisté z Vysočiny a zahájili trestní stíhání jedné osoby pro trestný čin ublížení na zdraví. V případě prokázání viny hrozí pachateli trest odnětí svobody v trvání pěti až deseti let. Dotyčný je momentálně stíhán na svobodě,“ řekla Blesku policejní mluvčí Dana Čírtková. Doplnila, že se jednalo patrně o neúmyslný skutek, bohužel ovšem s fatálními následky. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání