Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Surfaře (†21) roztrhali tři žraloci: Když našli jeho mrtvolu, ještě na ní hodovali

Autor: shp - 
10. ledna 2020
21:22

Při pátrání po mrtvole potápěče Garyho Johnsona (†57) v západní Austrálii byl učiněn děsivý nález. Záchranáři našli mrtvého surfaře Erica Brighittiho (†21). Toho roztrhali draví žraloci. Když bylo objeveno jeho tělo, tři paryby na něm ještě hodovaly.

Johnson byl napaden a zabit velkým bílým žralokem, když se potápěl u australských břehů se svou manželkou. Ta byla svědkem jeho děsivé smrti. Když záchranáři objevili ve vodách roztrhané tělo, které stále požírali tři žraloci, domnívali se, že patří právě Johnsonovi. Mýlili se však.

Mrtvola patřila jinému muži

Ukázalo se, že patří Ericu Brighittimu – surfařovi a fotbalistovi, který zmizel před několika dny. Podle všeho vyrazil k pobřeží na procházku a zřítil se do moře ze skály, uvedl Daily Mail. Mladík na sociální síti naposledy popřál o Vánocích hezké svátky. Teď po něm pláče rodina i kamarádi.

Šťastné Vánoce všem! Jak se rok 2019 blíží ke konci, doufám, že každý najde mír a bude zahlcen láskou, když bude začínat nový rok. Zakřičme za ty, kteří s námi nemohou z jakéhokoliv důvodu být. Pamatujte na to, abyste milovali, byli vděční a usmívali se,“ napsal Eric na instagramu.

Dojemné vzkazy od kamarádů

Miluji tě, Ericu. Slibuji, že budu žít svůj život naplno, abych tě uctil a zůstal laskavý,“ napsal jeden z kamarádů na sociální síti. „Odpočívej v pokoji,“ dodal další. „Byl jsi jeden z nejsladších lidí, které jsem znala. Měl jsi tak vzácnou duši. Leť vysoko,“ vzdala Ericovi hold kamarádka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání