Není to tak dávno, co slovenský rapper a kouč poslední řady pěvecké show Hlas Česko Slovenska Majk Spirit odhalil identitu své krásné drahé polovičky Marie. Není divu, že mu učarovala. Atraktivně snědá pleť, dlouhé hnědé vlasy, pronikavý pohled a nádherný úsměv, to je žena, která je snem mnoha mužů. A Majk má štěstí, že takovou krásku doma má.

Proto se nejspíš rozhodl, že si pojistí, aby mu jen tak neutekla, a evidentně zamilovaný až po uši vzal Mariu na romantickou dovolenou na thajský ostrov Koh Samui. Tam při měsíčku přímo na pláži u neméně romantické večeře vyslovil své přání, aby se stala jeho ženou. A s novinkou se tak fanouškům už chlubí na sociální síti. „Už nemám přítelkyni, mám snoubenku…,“ sdělil všem šťastný slovenský hudebník.

Jestli se bude konat svatba v zahraničí stejně jako zásnuby, není zatím jasné. Stejně tak ani to, jestli po zásnubách či svatbě bude následovat i obvykle očekávaný přírůstek do rodiny. Jisté ale je, že slovenská hvězda, která bez dvou centimetrů měří rovné dva metry, patrně prožívá nejhezčí období svého života.

VIDEO: Spirit s Popovičem málem přišli o nový hit: Smazala ho zhrzená ex!

Video
Video se připravuje ...

Spirit s Popovičem málem přišli o nový hit: Smazala ho zhrzená ex! Youtube.cz

Fotogalerie
20 fotografií