Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Gwyneth Paltrow prodává svíčku s vůní vlastní vaginy. Je vyprodaná!

13. ledna 2020 | 16:00

Je to pár let, co Gwyneth Paltrow (47) překvapila svět svou otevřeností vůči análnímu sexu, když se na jejích stránkách objevil průvodce touto sexuální disciplínou. Letos přišla s další peckou na trh, a tou je svíčka, která ovšem není jen tak obyčejná.

Pravděpodobně ani jednu z vás nikdy nenapadlo, že by bylo super koupit si domů svíčky, které by voněly jako vagina. Netuším, jestli taková myšlenka někdy napadla některého muže, těžko říct, pravděpodobně většina z nás sází na klasiku, jako jsou vůně květin nebo santalového dřeva.

Herečka ovšem zašla dál. Na svíčce je velký nápis: "Tohle voní jako moje vagina." A evidentně je to docela trhák. Hned testovací kolo produktů se totiž okamžitě vyprodalo, takže zřejmě našla díru na trhu! V dřívějších rozhovorech už také přiznala, že používá zlaté dildo, masku ze spermatu a napařuje si vaginu.

Jistě vás bude zajímat, jak asi taková svíčka může vonět. Její vůně je popsána jako směs geránia, citrusů, bergamotu a cedru. Jméno prý vzniklo náhodou. Když totiž tento koktejl vůní Gwyneth poprvé ucítila, prohlásila: „To voní jako vagina!“ A ještě perlička nakonec. Svíčku si můžete pořídit za „pouhých“ sedmdesát pět dolarů.