Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Svou manželku prý „mlátil jako žito“: Pak ji vyhodil z okna?!

Autor: yks - 
13. ledna 2020
19:23

Doslova v peklo na zemi proměnil manželské soužití 49letý muž z Chebska. Nejenže svou o 17let mladší partnerku pravidelně mlátil a vyhrožoval dětem, ale nakonec ji dokonce vyhodil z okna!

Dlouhé dva roky trvalo podle karlovarské policie týrání ženy (32), která sdílela obydlí s tyranem. Ten ji měl pravidelně urážet i fyzicky napadat.

Peklo trvalo dva roky

Všechno začalo už v roce 2018 a podle obvinění zahrnovalo jak psychické trýznění, tak fyzické útoky nešťastné ženy. „Té měl vulgárně nadávat a urážet ji. Kromě toho ji měl pravidelně fyzicky napadat údery do oblasti hlavy,“ uvedl na webu karlovarské policie mluvčí Jakub Kopřiva.

Situace se ještě vyhrotila po Novém roce. „Během prvního dne v tomto roce jí měl po další hádce sdělit, aby jejich společný byt opustila. Žena tak učinila, ovšem o den později se měla se svým přítelem usmířit a do bytu se vrátit,“ popsal Kopřiva.

Video  Policisté obvinili muže, který měl dva roky týrat svou přítelkyni.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Jenže už po několika dnech se měla situace opakovat. Muž podle mluvčího ženu vulgárně urážel, fyzicky ji napadl a nakonec ji údajně natlačil k otevřenému oknu a vyhodil ji ven! Byt naštěstí nebyl příliš vysoko, žena spadla asi z metru a půl, ovšem zranila se i tak a její běsnící protějšek ji popadl a odvlekl zase dovnitř.

Vyhrožoval, že ublíží dětem?!

„Následně mu měla sdělit, že je zraněná a potřebuje lékařské ošetření. Na to jí měl muž říct, že byt neopustí, a pokud ano, tak ublíží jí i jejich společným dětem,“ uvedl mluvčí.

Teprve po několika desítkách minut dovolil muž, aby zraněná žena vyhledala lékařské ošetření, a o všem se dozvěděla policie. Chebští policisté muže zadrželi a obvinili ho z týrání osoby žijící ve společném obydlí. Soud rozhodl, že muž bude stíhán na svobodě. „V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na osm let,“ uzavřel mluvčí. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání