Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Evžen podezřelým číslo jedna a kdo další skončí v nemocnici?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
14. ledna 2020 | 11:56

V Ulici je nyní pěkně dusno. Po tom, co byl nalezen Mastný v bezvědomí v louži krve, začíná Karla s Hermanem vyšetřovat všechny podezřelé. Možná budete sami koukat, kdo všechno a k čemu se přizná nebo co zatajuje.

Karla má kvůli vyšetřování brutálního napadení plné ruce práce a poprvé zjistí, jak je to těžké říct dítěti, které se na něco těší a něco mu slíbila, že plán se musí změnit. Měla jet s Vojtou a Márou na hory, ale nemůže. Vojta okamžitě vymyslí náhradní řešení, které bude pro Karlu i Máru studenou sprchou. Čím je tolik raní? Karla musí i v práci svému parťákovi přiznat, že je těhotná. Kruh podezřelých z napadení Mastného se stále rozrůstá, ale Karlina intuice nezklame a tentokrát skřípnou dalšího z podezřelých, který se zdá být pořádně nervózní. Podezřelým číslo jedna se stává Evžen.

Adam už dlouho krouží kolem Petry a vymýšlí, jak ji zaujmout. Konečně se rozhoupá a pozve ji na rande, od kterého si hodně slibuje, protože by mělo být opravdu výjimečné. Nějak se jim dvěma do toho o všem přimotá Kristýna a něco se jí hodně dotkne. Jak tohle dopadne? Rodiče dokážou zanechat těžkou stopu v životě dítěte. Marcela dává svému otci, který je alkoholik neustále šance, ale tentokrát už jí rupnou nervy. Dá svému otci na vybranou. Buď na něj zavolá policii, nebo okamžitě nastoupí na odvykačku… Co se stane? Z čeho mrazí? Kdo všechno a proč skončí ve špitále?