Francouzská komedie od režiséra Philippa de Chauverona z roku 2014 vtipně a vkusně reaguje na aktuální problémy s migrací ve Francii a celém světě. Některé zdroje uvádějí, že děj filmu vznikl, když autor pročítal noviny a narazil tam na informaci, že je ve Francii 20% smíšených manželství.

Hlavní postavy, Claude a Marie, mají čtyři dcery. Tři z nich jsou provdané za Francouze, jejichž kořeny nejsou francouzské. Jeden je žid, druhý muslim a třetí Číňan. Velké naděje vkládají do své čtvrté dcery, která si přece musí vzít pravého Francouze, katolíka. Chtějí ji seznámit s bohatým francouzským bankéřem, ovšem ona přichází s tím, že je již zasnoubená. Jaké překvapení, když u seznamovací večeře vidí Claude a Marie po boku své dcery černocha Charlese. Vše vrcholí, když se seznámí s rodinou Charlese. Otec Charlese nesnáší Francii a Francouze, protože jim nemůže odpustit dávnou kolonizaci v Africe. Claude a Marie se snaží k situaci postavit čelem, ale není to pro ně úplně jednoduché. 

Hlavní roli ztvárnil známý francouzský herec Christian Clavier známý např. z filmu Asterix a Obelix: Mise Kleopatra nebo z celé série filmů Návštěvníci, kde hrál po boku Jeana Rena.