Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Marek v Praze brutálně napadl přítelkyni: Měl už sedět na Slovensku ve vězení!

Autor: chal - 
14. ledna 2020
14:56

Pražské metro se stalo kulisou brutálního útoku. Slovák Marek M. (33) podle policie mezi turnikety stanice Černý Most napadl bývalou přítelkyni a matku svého dítěte Michaelu. Útočník měl krajanku kopnout do hlavy. Problémy má Marek i na Slovensku, kde měl nastoupit do vězení.

Slovenští policisté od loňského prosince pátrají po Markovi M. z Trebišova. Východní Slovák měl nastoupit do výkonu trestu, místo ve vězení se ale objevil v Praze. V české metropoli pak v trestné činnosti zřejmě pokračoval. Alespoň podle české policie a členů facebookové skupiny HAKA.

Marek měl v sobotu 11. ledna mezi turnikety ve stanici metra Černý Most kopnout do hlavy svou bývalou přítelkyni Michaelu, se kterou má dítě. Napadená skončila s masivním otokem obličeje.

Policisté Slováka v souvislosti s útokem zadrželi a obvinili ho z těžkého ublížení na zdraví a výtržnictví. „Kriminalisté podali návrh na jeho vzetí do vazby,“ potvrdila Blesku policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Podle členů skupiny HAKA nešlo o první takový útok, Marek měl Michaelu napadnout už loni v listopadu. I tímto případem se policisté zabývají.

Marek M. je v současnosti v celostátním slovenském pátrání. „Velmi by pomohlo, kdyby celostátní pátrání rozšířili i na mezinárodní a policie i v jiných zemích mohla zasáhnout,“ dodali členové skupiny HAKA. Podle Topky.sk se dal Marek M. s Michaelou dohromady zhruba před třemi lety. Jejich komplikovaný vztah vyústil v Michaelino těhotenství.

PPP150W ( 14. ledna 2020 16:17 )

Pravděpodobně bych u takového člověka začal tím, čím on obdařil svou přítelkyní. Kopancem do obličeje. Pak by se vidělo co dál.

0987654321 ( 14. ledna 2020 16:07 )

Myslim za koule!
Na 3 tydny!

0987654321 ( 14. ledna 2020 16:00 )

Povesit!
Tento hnus je nebezpečný vsem!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání