Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rok od zmizení mámy tří dětí Naděždy: Zkusil jsem pomoc od šamana i kartářky, přiznal manžel

Autor: shp - 
14. ledna 2020
20:03

Už rok se Ľuboš Ondejka (40) trápí a doufá, že se jeho manželka vrátí domů. Máma tří dětí Naděžda Ondejková (40) zmizela ze společného domu ve slovenských Rusovích loni v lednu. Od té doby ji nikdo neviděl. Zoufalý choť přiznal, že ho deprese i smutek přivedly k zoufalým řešením nenadálé ztráty milované ženy.

Naděžda zmizela 14. ledna 2019. Kolem třetí hodiny odpoledne odešla z domu. Nevzala si s sebou mobil, klíče, doklady a rodině nenechala ani žádný vzkaz. Po ženě se rozběhlo pátrání. Hledali policisté, rodina i kamarádi. Zapojili se i lidé, kteří Naděždu vůbec neznali. Nalézt se ji ale nepodařilo.

Ľuboš, který vychovává dva osmileté syny a 16měsíční dceru, přiznal, že mu každý den vyskakuje v hlavě milion otázek. Odpovědi stále nepřicházejí. Zdeptaný manžel veřejně kritizuje policii. Například za to, že kynologové se do pátrání zapojili až po třech dnech od zmizení Naděždy.

Fiasko s psovody

A potom mi řekli, že stopu pes zachytí do 24 hodin,“ řekl nevěřícně webu Topky.sk. Nemůže také pochopit, proč mu nejdřív policie tvrdila, že jeho manželku nezachytila kamera u místní mateřské školky. Sám se totiž později na vlastní oči přesvědčil o opaku.

Jak jim máte věřit, když policie řekne, že tam nic není, a potom vidíte, že tam byla,“ prohlásil. Ľuboš se proto přiznal, že začal pátrat na vlastní pěst. Obešel kláštery, domovy pro bezdomovce, a navštívil dokonce šamana i kartářku. Nad jejich pomocí by se v minulosti jen zasmál.

Manžel: Udělám vše, abych ji nalezl

Já těmto věcem nevěřím. Ale člověk zkouší všechno, co by mohlo vrátit milovanou osobu domů. Je to těžké. Nevím, kterým směrem mám jít. Policie je na mrtvém bodě. Za rok neudělali žádný pokrok,“ uzavřel manžel smutně. Ani šaman, ani kartářka Naděždu nepomohli najít.

fromoutofnowhere ( 28. února 2020 21:46 )

alebo choroby, alebo antidepresiva

sugarbitter ( 1. února 2020 14:33 )

Ten spiritista ji tam možná viděl. Policie by se měla podívat, když řekl,že je pod vysokým napětím mv kukukuřici. To je dohledatelné. Ale lidi dnečs všeobecně málo přemýšlejí, a často i málo kvalitně pracují.

BoziMilda ( 18. ledna 2020 14:26 )

A nebo taky nesebevražda a týpkové věděli o místě z první ruky a nikoliv z vesmíru.

latecia ( 14. ledna 2020 22:59 )

Nejak moc se tech matek straci posledni rok nevsiml si nekdo? to je snad kazdy dva tydny nova obet. Vechny nevyjasnene nebo sebevrazda. Nekdo nam tady radi, nebo pribyva chlapu sociopatu.

Rassilena ( 14. ledna 2020 22:57 )

Vstupte do nejlepšího erotického klubu -- Bredhot.Com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání