Všechno to začalo poměrně nevinně. Pro Dalibora Jandu je totiž celkem běžnou praxí, že na vystoupeních dává šanci odvážlivcům z publika, aby si s ním zazpívali. Pro fanoušky se legendární Hurikán totiž snaží dělat víc, než jen přijít na pódium, zazpívat a za zvuku potlesku zase odejít ze scény. Během nedávného koncertu na Slovensku ale kontaktní show rozhodně nešla podle zaběhlého plánu. Na pódium se nejprve dostala fanynka, která si chtěla zazpívat Kličkovanou. Když ale došlo na věc, nevydala ze sebe ani hlásku!

„Paní trochu zblbla. Prý když mě uviděla, zapomněla text. Snažil jsem se jí pomoct a musím říct, že to bylo srandovní a zábavné,“ vzpomíná Janda na situaci na koncertě, která ho ale ještě nijak nerozhodila. Kdyby zůstalo u toho, bylo by to v pořádku.

Vzápětí se ale za ním prodral neomalený exhibicionista. „Přišel na pódium, začal tancovat a rozepínat si tričko. No úplný magor!“ rozčiluje se zpěvák zpětně při vzpomínce na nedávné vystoupení. „Viděl tam spoustu ženských, tak se tam začal předvádět. To byl totální vůl,“ nebojí se drsného hodnocení trojnásobný Zlatý slavík.  

VIDEO: Dalibor Janda o incidentu na koncertě

Video
Video se připravuje ...

Dalibor Janda Kisa Císařová

Fotogalerie
30 fotografií