Nikdy na koních nejezdila, ale to, že trpí tzv. hipofobií, zjistila až při natáčení. „Nejsem typ člověka, který se bojí. Do všeho jdu po hlavě. Když jsem si ale poprvé sedla na tohoto krasavce, probral se ve mně takový strach, který jsem necítila nikdy předtím,“ přiznala Burešová. „Snažila jsem se to přemoct, ale nešlo to! Čím déle jsem byla v blízkosti koní, tím více se mě zmocňoval strach...“

Video
Video se připravuje ...

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou vás přivítá Slunečná FTV Prima

Nezkrotný oř

Eva ale kvůli několika záběrům zblízka do sedla stejně musela, čehož její kůň zneužil. Jakmile vycítil hereččinu nejistotu, odmítl poslouchat její pokyny a vydal se za zbytkem stáda. Nakonec se i s Burešovou, ve které zbývala jen malinká dušička, vzepjal na zadní. Není divu, že s úlevou uvítala výměnu s dublérkou, která natočila akčnější a delší vyjížďky. A nejen to, musela se nechat zastoupit i při kácení stromů, což jí bylo líto. „Já se do toho samozřejmě hrnula, protože si vždy chci zkusit vše, ale vzhledem k bezpečnosti je důležité, aby to dělal někdo, kdo s tím opravdu už má zkušenosti,“ popsala Eva.

U pípy? Jako doma!

Ale za barem si byla Burešová mnohem jistější. „Pivo už čepovat umím, naučila jsem se to v jiném seriálu,“ prozradila Burešová. Mimoto jednu dobu u pípy skutečně pracovala. „Jen je velký rozdíl čepovat nealko a alko pivo, a aby nám pěna hezky vydržela do hlavní klapky,“ popsala náročnost čepování piva před kamerou. Scénu, ve které nese na tácu deset piv, zvládla natočit napoprvé! „Musím poděkovat osobnímu trenérovi, mému synovi Nathanielovi. Je to malý akrobat a miluje výšky, takže ho co chvíli musím držet nad hlavou, tudíž tam síla je,“ směje se herečka.

Blažek jako na koni

Filip Blažek (46) hraje v seriálu Toma a oproti Evě je ostřílený koňák. „Těšil jsem se na koně a ježdění, ale není toho tolik, a to mě mrzí,“ říká pohádkový princ zklamaně. „Na place jsem toho s koňmi zažil hodně, bohužel se dnes už před natáčením netrénuje tak, jako to bylo dřív,“ popisuje s povzdechem seriálový vdovec, který má v péči dvě děti.

VIDEO: Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou vás přivítá Slunečná

Video
Video se připravuje ...

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou vás přivítá Slunečná FTV Prima

Fotogalerie
57 fotografií