Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Instagramová modelka se rozešla s přítelem. Ukousl jí za to nos!

Autor: jžk - 
20. března 2020
21:51

Allyson Danylko (24) nevkročila do nového roku zrovna šťastnou nohou. Chvilku poté, co v jejím bytě skončila silvestrovská párty, se totiž ošklivě pohádala s přítelem Nickem Grewalem (30). Poté, co mu oznámila, že se s ním rozchází, se v návalu vzteku neudržel – a zahryzl se jí do nosu! Naštěstí ji lidé nenechali samotnou a společně jí vybrali v přepočtu přes 60 tisíc korun, které může použít na léčbu.

Allyson chování jejího přítele už delší dobu štvalo, a proto se rozhodla jej opustit, uvedl britský zpravodaj Metro. „Rozešla jsem se s ním, protože se choval divně. A navíc jsem se chtěla 7. ledna vydat na Kostariku, kde bych dobrovolničila,“ řekla zdrcená mladá žena. Jejímu ex se to ale ani trochu nelíbilo a odmítal svou vnadnou přítelkyni pustit. V koupelně ji zahnal do kouta, a když začala křičet o pomoc, brutálně ji napadl.

„Nejdřív se na mě podíval pohledem naprostého blázna a pak mi ukousl nos!“ popsala děsivý zážitek Allyson. „To, že mi chybí kus nosu, jsem zjistila až po dvou hodinách, když jsem se podívala do zrcadla,“ uvedla. Z rány jí samozřejmě tekly proudy krve. Podařilo se jí však z koupelny hrůzy utéct a ukrýt se u sousedů, kteří zavolali policii a záchranku.

Policie prohledala celý byt i za pomocí psů, ukousnutý kousek nosu se jim však najít nepodařilo. Šílený Nick ho musel buďto sníst, nebo spláchnout do záchodu. Na portálu GoFundMe mezitím už vznikla sbírka, která by měla Allyson pokrýt náklady na léčbu a operaci. Za necelé tři měsíce se na ni podařilo vybrat přes 60 tisíc korun

villon ( 21. března 2020 09:59 )

Kozi špičkoví a frňák na obživu nepotřebuje. Horší kdyby jí ukousl pošťáka, to už by si nezavila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání