Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šílenec v Lovosicích málem přejel maminku s kočárkem: Předjížděl u přechodu

Šílenec v Lovosicích málem přejel maminku s kočárkem: Předjížděl u přechodu
Šílenec v Lovosicích málem přejel maminku s kočárkem: Předjížděl u přechodu  (Autor: Facebook/Pavel Popardowski)
Autor: dce - 
15. ledna 2020
15:07

Tragicky mohl skončit nebezpečný manévr šílence, který v Lovosicích asi nechtěl čekat u přechodu pro chodce. Několik aut před sebou se rozhodl předjet a málem přitom srazil maminku s kočárkem, která zrovna přecházela. Celou věc šetří policie.

Nepochopitelné chování řidiče zachytil v neděli kolem páté odpoledne v Lovosicích Pavel Popardowski na kameru ve svém voze. Zatímco Pavel sám před přechodem v centru města zastavil, aby umožnil přejít mladé mamince s kočárkem, řidič, který jel za ním, si asi myslel, že čekání je pod jeho úroveň.

„Ve chvíli, kdy mě řidič předjížděl, tak za mnou dojížděla ještě dvě auta,“ popsal autor videa. Deníku, který o případu informoval, se podařilo najít i maminku, která jen vlastní všímavostí včas zabránila možné tragédii.

Video  Šílenec v Lovosicích málem přejel maminku s kočárkem: Předjížděl u přechodu  - Pavel Popardowski
Video se připravuje ...

„Moc často tou cestou nechodím. Byla jsem na procházce se synem a chtěla jsem jít ještě do obchodu, tak jsem se rozhodla přejít,“ popsala paní Petra. Až později jí došlo, že mohla o synka v kočárku přijít. „Přeji si, aby toho člověka našli,“ dodala.

Pan Pavel celou věc nahlásil policii. „Policie zároveň žádá všechny řidiče, kteří se v uvedený čas pohybovali na místě a mají záznamy ze svých palubních kamer, aby je poskytli policistům na nejbližší služebně,“ uvedla mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Zaklinac ( 15. ledna 2020 20:02 )

Je štěstí,že vše dopadlo dobře....je jen s podivem,jak reportéři tak rychle našli maminku a hned ji zahrnuli otazkami..A dale je s podivem,jak český občan typicky krásně příkladně bonzuje a má tu potřebu hned vše davat na sociální sítě. Ještě,že to Pavle existuje,co😉.Pro normalne smýšlejícího člověka je hlavně důležité,že se mamince a jejímu dítěti nic nestalo a vše dopadlo dobře. Pokud budu davat všechny takovéto situace na net a ,,hlasit,, to na policii,nebudu delat nic jineho,než po každé jízdě dřepěl doma na netu a žalovat a žalovat a žalovat....Český narod je vážně srandovni.

krtek. ( 15. ledna 2020 17:06 )

za tohle bych bral řidičák ..,

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání