Na premiéře filmu Případ mrtvého nebožtíka se to hemžilo celebritami, mezi nimiž zářila – doslova a do písmene – herečka Hana Vagnerová, představitelka hlavní ženské role kriminalistky Skálové. Pro tuto speciální příležitost totiž zvolila odvážné flitrované šaty s odkrytými zády.

Dekolt ukazovat nemusela, její ňadra mohli diváci vzápětí spatřit na stříbrném plátně. Postava Vagnerové se totiž v jedné scéně svlékne jenom do podprsenky. V komedii, která si utahuje z kriminálek, jichž jsou dnes plné televizní obrazovky, se zkrátka pořádně odvázala.

„Moje hrdinka je neohrožená, skoro všechno dokáže. Je to taková Angelina Jolie, nic ji nezastaví a do všeho jde s vervou. Je to ale role, já jsem jiná. Do ničeho se nevrhám po hlavě a nejsem vždycky neohrožená, takže vlastně ze mě toho nemá moje postava moc,“ překvapila Vagnerová. „Jsem spíš romantička, ale tuhle roli jsem si zahrála s chutí,“ tvrdila herečka.

Vzápětí však ukázala, že ani ona nepatří mezi plaché květinky, co sedí celý večer v koutě a je s nimi nuda. Na schodech vedoucích ke kinu Lucerna, kde se slavnostní událost odehrávala, si střihla žhavý taneček s kamarádem. A i když by podle našich informací mělo jít o přítele, který dává přednost osobám stejného pohlaví, něžnými doteky během tance mladík v bílé košili rozhodně nešetřil. Vlastně to chvílemi vypadalo, že začne zkoumat, kam až Hančin sexy outfit sahá!

Skvěle se však bavily i ostatní osobnosti českého hereckého rybníčku, co se do jednoho z nejznámějších pražských kin dostavily. Úsměvy nešetřily například herečky Lenka Krobotová (42) či hvězda seriálu Místo zločinu Ostrava Pavla Beretová (36). Dobře naladěni byli i ostřílení herečtí bardi Miroslav Táborský (60) s Pavlem Rímským (70). Film, využívající klišé kriminálního žánru pro slovní humor a do absurdna gradující situace, zkrátka pobavil všechny zúčastněné.

VIDEO: Film o filmu: Jak se točila crazy komedie Případ mrtvého nebožtíka?

Video
Video se připravuje ...

Film o filmu: Jak se točila crazy komedie Případ mrtvého nebožtíka? Bio Illusion

Fotogalerie
92 fotografií