Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Holčička (6) málem oslepla v supermarketu: Při děsivé nehodě přišla o oční víčko!

Autor: shp - 
4. února 2020
22:31

Malá Cecilia Cheová (6) šla nakupovat s babičkou do známého obchodního centra Chatswood Chase v australském Sydney. Když se šly podívat na oblečení do Kmartu, ještě netušily, že dívenka málem oslepne. Při děsivé nehodě totiž spadla na věšák ramínek s oblečením a přišla o oční víčko.

K neštěstí došlo začátkem ledna. „Cecilia si chtěla koupit růžové tričko a její babička jí pomáhala najít správnou velikost. Cecilia uviděla jedno růžové na vysokých věšácích, které se snažila chytit. Bylo na ni ale příliš vysoko, ona ztratila rovnováhu a spadla na níže umístěný věšák,“ popsala Daily Mailu okamžiky hrůzy maminka Jill Huangová.

Všechno se stalo tak rychle. Babička nemohla udělat nic, aby tomu zabránila,“ dodala. Holčička si při nehodě utrhla víčko i s řasami a začala plakat. Měla však štěstí a nepřišla o oko. „Naštěstí její bulva nebyla poškozena, ale potrvá dlouho, než se zrak Cecilie vrátí do normálu,“ dodala Jill. Dívenka podstoupila velmi náročnou operaci.

Nikdy nebude vypadat jako dřív

Zákrok, při němž jí bylo víčko přišito zpět, trval dlouhé čtyři hodiny. „Její pravé víčko bude nižší a menší. Nikdy nebude vypadat jako dřív. Je velmi smutná a vystrašená,“ uzavřela maminka. Mluvčí Kmartu sdělila webu, že bylo zahájeno vyšetřování incidentu. Zástupci obchodu jsou v kontaktu s rodinou dívenky.

diskutujici ( 5. února 2020 07:19 )

Co tam chtějí vyšetřovat? Prostě babka si neumí pohlídat děcko a už je z toho článek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání