Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka utrácí statisíce za tetování: Je díky tomu prý blíže otci

Autor: DH - 
7. února 2020
23:30

Třiadvacetiletá Nadine Andersonová ze skotského Dundee utrácí obří jmění za tetování, kterými vzdává hold svému otci. „Pomalovaná“ je nyní na 90 % těla, ale tím prý ještě nekončí.

Zdravotní sestřička už za tetování, které pokrývá většinu jejího těla, utratila přibližně 15 tisíc liber, tedy asi 400 tisíc korun. Na své první přitom čekala až do osmnácti let. Za měsíc si už šla pro nové a tím u ní pomalu začala klíčit doslova posedlost.

Nemyslete si ovšem, že je posedlost bezdůvodná. Nadine tetování miluje už od malička a to kvůli svému otci. „Měl dva potetované "rukávy". Když jsem vyrůstala, vždy jsem takové taky chtěla. Jak jsem byla starší a starší, ta touha rostla až do 18. roku,“ řekla rodačka ze skotského Dundee serveru Mirror.

Ostatně, Nadine byla vždy „tátova holčička“, jak sama s oblibou říká. „S otcem jsem probírala první tetování, pak jsme ho společně šli objednat,“ popsala. „Vždy jsem chtěla být jako on,“ dodala.

Na otázku, kolik tetování na sobě už má, Nadine ovšem odpovědět nedokázala. „Nepočítám je. Chtěla jsem, aby utvořili celistvý obraz. Už mám tetování skoro všude. Snad jen chodidla. Ta to ale brzy čeká,“ podělila se dívka. Její další plán je tetování očních víček.

„Kdekdo se na mě kouká skrze prsty. Přátele říkají, že jsem blázen, ale dobře věděli, jaká chci být, mluvím o tom odjakživa. Stejně mě pořád milují, jsem pořád ta stejná dívka,“ dodala hrdě. Každým novým tetováním je prý blíž a blíž svému milovanému tátovi.

otrusnik ( 8. února 2020 10:16 )

Co to je za trend počmárat si celé tělo ? A počernit si i obličej ? To už je zvrácenost a ten kdo si to nechá v takové síle je blázen, který se chce zviditelnit tím, že se začerní.

Zobrazit celou diskusi