Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

České sexbomby 45+ se vystavily na dovolených: Tyhle baby nejsou »báby«, ale bohyně!

/
  • Sexbomby
    17. ledna 2020 ● 05:15

    Záda by jim ochotně namazali i mladíci, kterým by mohly dělat matky. Kateřina Brožová (51), Daniela Peštová (49) a spol. už nejsou mladice, jejich křivky věkem ale neutrpěly. Jsou sexy jako nikdy předtím!

  • 1.

    Alice Bendová (46): NEJkritičtější

    Alice Bendová
    Autor: J. Tůma, H. Pokorná

    Často naříká, že by potřebovala shodit, a před časem dokonce tvrdila, že váží jako malé slůně! „Když mi není svetr a táhne mě, tak to mi fakt vadí. Pět šest kilo bych potřebovala nutně sundat. Běhám, ale tím se fakt nehubne,“ opakuje sexbomba.

    Alice hodně chodí a dopuje se výživovými drinky. Vzhledem k tomu, že značný kus roku tráví v bikinách na ostrově Tenerife, kde si koupila apartmán, chce se zkrátka cítit dobře. Často tam navštěvuje i nudapláže.

    Fotogalerie
    224 fotografií

  • 2.

    Simona Krainová (46): NEJvyběhanější

    Křest diáře Simony Krainové
    Autor: Profimedia

    I když o sobě říká, že je velká gurmánka, rozhodně nejí všechno, co jí přijde pod ruku. Záležet si nicméně dává hlavně v posilovně. „Pětkrát týdně běh – na páse tak 8,5 km a venku i deset. Pětkrát týdně šest minut plank (prkno), dvacet minut posilování a teď přidám pilates. V jídle jsem omezila pouze pečivo a sladké,“ tvrdí blondýnka s tím, že jednou týdně si dopřává, na co má chuť. Stejně jako Dara spalování denně nastartuje teplou vodou s citronem.

    Fotogalerie
    224 fotografií

  • 3.

    Dara Rolins (47): NEJpřísnější

    Sexy zpěvačka Dara Rolins je novou tváří luxusního klenotnictví.
    Autor: Klenoty Aurum

    Málokdo se může pochlubit křivkami jako Dara. Nejen, že má tělo tvrdě vydřené, ale ještě je na sebe přísná. Kromě toho, že má tři trenéry a nutriční poradkyni, totiž ze svého jídelníčku vyřadila řadu potravin. Tabu je pečivo či sladkosti. Jen v omezené míře si pak dopřává přílohy, zelenou má jen rýže a sladké brambory. Naopak základem jejího jídelníčku jsou ryby, hovězí maso, vývary a další bílkoviny. Své tělo teď nechává hnědnout na Bali v Indonésii.

    Fotogalerie
    224 fotografií

  • 4.

    Daniela Peštová (49): NEJmlsnější

    Daniela Peštová
    Autor: Instagram.com

    Štíhlé nohy a ploché břicho. Rok před padesátkou má manželka zpěváka Paľa Habery (57) postavu skoro stejnou, jako když chodila po světových molech. Trojnásobná máma je přitom vášnivou kuchařkou a rozhodně své tělo nestresuje drastickým odříkáním. „Myslím, že v mém věku to už není dělané pro to, abych se trápila dietami nebo jedla tak, abych byla štíhlá,“ tvrdí Daniela s tím, že sází hlavně na hodně pohybu, který ji baví.

    Fotogalerie
    224 fotografií

  • 5.

    Kateřina Brožová (51): NEJrozlítanější

    Kateřina Brožová
    Autor: Martin Hykl

    Už roky si drží pořád stejnou figuru. Nemá to ale zadarmo. „Geny určitě hrají velkou roli, dřina to je někdy taky. Asi je to způsobem života, který vedu. Pořád je nějaká práce, jsem v jednom kole, jsem v letu. Jde to samo. Ale občas cvičím, je potřeba na to trochu dbát,“ netají se hvězda primáckého seriálu Modrý kód. Do role starostky Dariny Růžičkové teď naskočí krásně opálená – bronz právě chytá na Maledivách. Kdo ji maže olejem, zatím tutlá.

    Fotogalerie
    224 fotografií

    VIDEO: Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

    Video
    Video se připravuje ...

    Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu Adam Balažovič/BPŽ

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 35

mandat: Vzdyt to jejich udrzovani stoji dost penez, jsou min. 3 x do roka na klinice a nchaji se komplet upravit.To by jste meli chvalit jejich lekare a kliniky.

(17. 01. 2020 17:36)

latecia: Frajerky..zenske by se nemely stydet ukazovat v zadnem veku. Ani v 70ti pokud maji co ukazovat. Naopak je to inspirace druhym zenam, ze se da uzivst si zivota v kazdem veku.

Jen by mne zajimalo zda by se nasli i taci chlapi po 45ti v cechach. Co si jeste z cech pamatuji, neupraveni, zanedbani radoby top samci, mistri sveta, libovi frajirci s ucesem z 80tych.lolol

(17. 01. 2020 15:42)

jajas: Přesně! To je zase titulek....!

(17. 01. 2020 14:35)

renoli: Na svůj věk vypadají dobře. Ovšem až na Brožovou. Ta je neskutečně ošklivá a má odporně hnusné oči ... zajímalo by mě kdo ji může považovat za bohyni

(17. 01. 2020 13:33)

mitoz: Jedině pro redakci. Realita bez upravených fotek a maskování stárnutí je neúprosná.

(17. 01. 2020 13:15)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy