Povinnostem se nevyhýbá! Jakmile jde o pracovní záležitosti, stává se z Elišky Balzerové stoprocentní profesionál. I přes velký žal, který v současné době prožívá, dorazila ve čtvrtek večer do pražské Lucerny na premiéru romantické komedie Příliš osobní známost, v níž ztvárňuje jednu z důležitých postav, Markovu (Branislav Trifunović) tchyni Evu, která kromě výchovy vnučky hledá i další smysl života.

Herečka vypadala jako vždy fantasticky. Dojem pravé dámy trochu kazil jen smutek, který v jejích očích nešel přehlédnout. Herečce totiž ani ne před týdnem 10. ledna v důsledku stáří zemřela drahá maminka. „Paní Květa zemřela pokojně ve spánku, na stáří. Eliška to těžce nese, protože k sobě měly velice blízký vztah,“ prozradil Blesku rodinný známý. Dožila se úctyhodných 97 let... „Děkuji vám za zavolání,“ hlesla jen herečka pro Blesk smutně do telefonu a zavěsila.

Kromě viditelně posmutnělé Balzerové dorazily i další hlavní hvězdy filmu Petra Hřebíčková (40) Táňa Vilhelmová Dyková (41) a další. Podívejte se na exkluzivní galerii!

VIDEO: Balzerová na zahájení Febiofestu: Neřeším, jaké hadry si obléknu

Video
Video se připravuje ...

Balzerová na zahájení Febiofestu: Neřeším, jaké hadry si obléknu Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií