Hvězdu seriálu Ulice nalákali producenti Mostu! na honorář 8000 Kč za jeden natáčecí den. Celkem jich měl podle magazínu Aha! TV zaplacených 30, na účet tedy dostal nezdaněných 240 000 Kč. Přitom si klidně mohl říci o víc, ale Hofmann byl podle svých kolegů rád, že vůbec dostal příležitost na konkurenční televizi, když je letitou hvězdou Novy. V seriálové Ulici má aktuálně dostávat za jeden natáčecí den 10 000 Kč. Přitom Martin není žádný tichý herec a umí si k práci říci své.

A udělal to i při natáčení Mostu. „Luďan měl být původně ukňouraný, povolený a pasivní. Já ale řekl, že by mi osobně vyhovovalo, kdyby byl aktivní, byť špatně – klidně větší slon v porcelánu, aby měl tah na bránu, taková řepa, která to před sebou valí. Říkal jsem si, že když bude ukňouranej, tak nebude tak lidi bavit. Chtěl jsem, aby to byl buldozer,“ prozradil v době premiéry seriálu.

Seriál režiséra Jana Prušinovského (40) a scenáristy Petra Kolečka (35) zařadila ČT znovu do vysílání. Tvůrci seriálu mají z jeho opakování radost. „Těší mě to velmi, samozřejmě! Dělali jsme to hlavně pro lidi a doufám, že se k seriálu třeba dostanou teď i ti, kteří ho doposud neviděli,“ řekl scenárista Petr Kolečko. Na dotaz, jestli se diváci dočkají pokračování, ale přišla studená odpověď. „V tuto chvíli je velmi nepravděpodobné, že by se seriál dočkal dalších dílů,“ sdělil.

VIDEO: Mrtvá hvězda seriálu Most! Škultéty: Hádky kvůli Čočkinově smrti!

Video
Video se připravuje ...

Mrtvá hvězda seriálu Most! Škultéty: Hádky kvůli Čočkinově smrti! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
46 fotografií