Herečka Alice Bendová se nikdy nestyděla ve filmech i seriálech ukázat své přednosti. Mimo jiné ve snímcích Kajínek, Báječná léta pod psa či seriálu Hop nebo trop. Na pověsti dámy, která nemá nikdy daleko k odhazování svršků, poctivě pracuje i na internetu, kde se dnes a denně ukazuje jak v plavkách, tak i bez plavek. Patří totiž k velkým milovnicím nudistických pláží.

Nyní však potěšila své příznivce (a že jich má jenom na instagramu více jak 124 tisíc) fotkou pořízenou před neskutečnými dvěma dekádami. „Znáte ten pocit, kdy je vám smutno, když se podíváte na to, co bylo? Co už nikdy nebude?“ nadhodila u snímku, na němž pózuje v bílých a zatraceně vykrojených bikinách u bazénu. Na těle přitom nemá ani gram tuku navíc. „Já bohužel jo. Tady mi bylo nějakých 26 let. No nic, máme tady ještě zbytek uzenýho s chlebem…“ dodala se svým typickým smyslem pro humor.

„Podle mě jsi kočka pořád!“ namítl zpěvák Matěj Ruppert (41), frontman kapely Monkey Business a fanoušci Bendové s ním vřele souhlasí. „Za mne jste teď ještě větší kráska, tak neteskněte,“ utěšují herečku, která se, přestože se jí již blíží depresivní padesátka, rozhodně nemá za co stydět. Na jejím těle totiž ani dnes není poznat, že je několikanásobnou maminkou, a její poprsí, přestože odkojilo už dva potomky, je stále jako ze žuly!

Na nejžhavější fotky Alice Bendové se ostatně podívejte do naší galerie…

VIDEO: Erotických scén se Bendová nebojí: Ve filmu Kajínek si užila drsný sex se známým zločincem!

Video
Video se připravuje ...

Ve filmu Kajínek si známý zločinec užíval drsný sex s Bendovou! archiv

Fotogalerie
53 fotografií