To si takhle Nikol Štíbrová jednoho dne sedla doma ke stolu, aby se pokochala novinkami ze světa instagramu. Vzala mobil, začala jím listovat a najednou slyší z vedlejší místnosti dětský zpěv. Nebylo by to až tak divné, kdyby ovšem její syn už dávno nespal a navíc v úplně jiném pokoji, než ze kterého se zvuky ozývaly.

„Tak ale tohle už Nikol přeháníš,“ pokoušela se oblíbená komička samu sebe racionálně uklidnit, protože se jí okamžitě vybavil filmový trhák s Brucem Willisem Šestý smysl o duších zemřelých lidí mezi námi. Husí kůže a nepříjemného pocitu se ale moderátorka zbavila záhy poté, co si uvědomila, že za ony zvuky mohla její maminka. Ta si totiž o patro níž přehrávala dceřiny instastories s Matesem, které Nikol na sociální síť nahrála chvíli před tím.

Možná by tenhle zážitek se Štíbrovou tolik nezahýbal, kdyby se jí jen chvíli předtím při uspávání její syn nezeptal na záludnou otázku. „Mami, bubák, kam šel bubák?“ překvapil ji dotazem malý Mates, který zíral do tmy s vykulenýma očima. A tak si moderátorka na nějaký čas raději zakázala strašidelné filmy…

VIDEO: Nikol Štíbrová a Ivan Tásler o songu pro film Příliš osobní známost

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová a Ivan Tásler o songu pro film Příliš osobní známost Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií