Muzikálová hvězdička Michaela Tomešová je navzdory svému nízkému věku již dvojnásobnou maminkou. Na jejím profilu na instagramu se to jenom hemží fotkami, z nichž na člověka dýchá rodinná idylka, anebo vtipnými momentkami a „storýčky“ z divadelních představení. I když na ni totiž čekají doma dva malí prckové, ona se snaží stále vystupovat – například v muzikálech Vlasy, Voda (a krev) nad vodou či Pomáda. Na parketě nejenom hraje, ale také zpívá a tančí, čemuž nejspíš také vděčí za to, že i po dvou porodech vypadá takhle báječně.

„Hele jooo, já si sem výjimečně nehodím upatlanou matkovskou fotku. Ale důkaz, že i já se občas umím upravit, namalovat a třeba se i hezky tvářit. První vlaštovka z mýho prvního samostatnýho focení po porodech. A bylo to žůžo!“ svěřila se manželka muzikálové (a teď díky Slunečné už i seriálové) hvězdy Romana Tomeše (31) a podělila se se svými příznivci o rajcovní snímek, na němž pózuje v jakémsi plášti s třásněmi, oděná v něčem, co na první pohled vypadá jako negližé. Všem na odiv tak dává nejenom své nekonečně dlouhé štíhlé nožky, ale i vypracované pozadí.

„Dost dobrý zadek!“ ocenila její křivky herečka Jana Bernášková (38). Podobně slovy chvály nešetřily ani další slavné herečky, tedy Andrea Růžičková (35) a Sandra Nováková (37). Těm Tomešová přišla jako „sexy máma“. O nejlepší reakci se ovšem postaral Míšin muž.

„Ty jo, to je dobrá buchta! Jak se jmenuje?“ napsal Roman Tomeš k povedené fotce, na níž jeho choť rozhodně nevypadá jako „ztrhaná unavená žena“ od plotny, jak se sama často nazývá, s neuspořádaným drdolem na hlavě a s obličejem plným ekzému, s nímž už několik let veřejně bojuje...

VIDEO: Míša Tomešová splácí stotisícový dluh! Jsem na nule, tvrdí muzikálová hvězda

Video
Video se připravuje ...

Míša Tomešová splácí stotisícový dluh! Jsem na nule, tvrdí muzikálová hvězda. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
60 fotografií