Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívku (14) zdrogovali a znásilnili, pomoc si přivolala Snapchatem

Autor: shp - 
20. ledna 2020
20:55

Zdrogovali ji, unesli a znásilnili. S teprve čtrnáctiletou dívkou z kalifornského San José, která nebyla kvůli věku jmenována, to nevypadalo vůbec dobře. Od nejhoršího ji zachránila aplikace Snapchat, díky které dala kamarádům vědět, co se jí stalo.

Policejní seržant Enrique Garcia webu Mercury News sdělil, že k únosu dívky došlo v centru města San José. Albert Thomas Vasquez (55) se s ní nejdříve sešel a zdrogoval ji. Když byla omámená, zavolal dva kumpány z Fremontu.

Znásilnění v motelu

Antonio Salvador (34) a Hediberto Avarenga (31) mu pomohli zfetovanou dívku dostat do vozu. Tam ji Vasquez sexuálně napadl. Všichni tři ji pak společně odvezli do motelu, kde ji zosnovatel únosu znásilnil. S dívkou to vypadalo špatně.

Naštěstí umístila na sociální síť Snapchat vzkaz, že ji unesli. Kde se nacházela, však nevěděla. Kamarádi, kteří zprávu viděli, použili aplikaci, aby ji nalezli. Poté zalarmovali policisty, kteří přišli dívku ze sexuálního pekla vysvobodit.

Únosci skončili ve vazbě

Všichni tři únosci byli zatčeni. Vasquez je obviněn ze znásilnění, z podání zakázané substance, uvěznění a únosu. Zbylí dva pachatelé byli obviněni z napomáhání v únosu. Jaký je fyzický a psychický stav dívky po útoku, není známo.

HledacPravdy ( 21. ledna 2020 01:51 )

Frajerka. To kucí asi nečekali.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání