Každá milující nastávající maminka si pro své dítě přeje to nejlepší. Pokud jde ale o prvorodičku, vlastní a osobní zkušenosti musí každá žena teprve nasbírat. A tak při rozlišování toho, co miminko po příchodu na svět bude potřebovat a co je zbytečné, může vsadit na intuici, rady zkušenějších nebo třeba brouzdání po internetu.

Podobně bezradná byla i Aneta Vignerová, která se to nebála přiznat. „Tím, že čekám první miminko, bylo pro mě těžké orientovat se v nabídce novorozeneckých věcí,“ posteskla si Aneta na instagramu.

Jelikož by ale modelka měla přivést svého prvního potomka na svět za pár týdnů, bylo už na čase se po něčem přece jen poohlédnout. Nakonec to Vignerová vzala z gruntu a miminku pořídila hned pětačtyřicet věcí naráz.  

Kromě všemožných odsávaček, kojících polštářů i elektronických chůviček modelka sází především na svého partnera Petra Kolečka (35). Scenárista je totiž otcem už dvou dětí a přebalování, noční vstávání a další radosti rodičovství má na rozdíl od Anety natrénované.

VIDEO: Těhotná misska Aneta Vignerová: 10 kilo nahoře, ale bříško nikde! 

Video
Video se připravuje ...

Těhotná misska Aneta Vignerová: 10 kilo nahoře, ale bříško nikde! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií