Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Konec pátrání po Adélce (7): Holčička nastoupila před školou do cizího auta a zmizela, tvrdili svědci

Autor: dce - 
20. ledna 2020
19:24

Policie pátrala po Adélce B. z Mladé Boleslavi. Podle svědků nastoupila do cizího auta a zmizela. Nakonec však byla nalezena se spolužákem v nákupním centru.

Po sedmileté Adélce od pondělního odpoledne pátrala policie i za pomoci vrtulníku. „Dívenka v pondělí krátce po třetí hodině odpoledne odcházela z 8. ZŠ v ulici Václavkova. Před školou stálo tmavé vozidlo neznámého typu (podle svědků vyšší vůz, zřejmě SUV), u kterého se otevřely dveře a dívka do něj nastoupila,“ uvedli policisté v databázi pátrání.

Nikdo z rodiny podobný vůz nevlastní, rodičům ani nikdo nevolal, že by Adélku ze školy vyzvedl, její zmizení vyvolalo velkou paniku. Holčička měla jít z vyučování rovnou k babičce, tam ale nedorazila. Zmizení oznámil otec dívenky.

Krátce po půl sedmé večer policie pátrání po holčičce odvolala. „Dívenka byla nalezena v pořádku v nákupním centru v Mladé Boleslavi se svým spolužákem. Nyní ji policisté předají rodičům. Středočeská policie děkuje veřejnosti za spolupráci,“ uzavřeli policisté.

Adélčin případ sice skončil šťastně, v galerii si ale můžete připomenout nejsmutnější pátrání po dětech, které se doposud nenašly.

Monikay ( 21. ledna 2020 15:51 )

nechápu proč tu článek ještě visí. babičce zamávala a odešla do obchoďáku.

HledacPravdy ( 21. ledna 2020 11:57 )

LVKV ( 21. ledna 2020 08:13 )

Tak bacha, Borhyová na tom udělala kariéru. L

HledacPravdy ( 21. ledna 2020 01:47 )

Já jsem to pročetl. Ten konec tam nebyl když jsem to četl. Je tam až teď.

1pravda1 ( 20. ledna 2020 23:59 )

Kdyby měla mobil, bylo by to lepší, každopádně spolužák ji asi přemluvil do nákupního centra s jeho matkou nebo otcem, dospělí by každopádně se měli zeptat dívky, jestli to rodiče dovolili a zavolat jim... toto je vina dospělých

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání