Všichni tři se o víkendu sešli na louce v Podlesí u Valašského Meziříčí při dotáčení promo spotů. „S Ančou ani Chantal nemáme přímý dialog, ale všichni jsme se tu ocitli. Chantal je šéfovou party víl,“ prozradil Blesku Bolek Polívka ve zlatém šatu, který si zahraje i s dcerou Annou Polívkovou a bývalkou Chantal Poullain.

„Všichni jsou tu zlatí! Já jsem praštěná jezinka. Tancuju a baví mě to,“ svěřila Blesku s úsměvem Bolkova exmanželka, kterou prý ani ranní mráz pranic o náladu neobíral. A co by Polívka udělal, kdyby byl na chvíli opravdovým bohem? „To, že by Valaši zabydleli celou republiku. Myslím tím i na Hradě!“ řekl Polívka s humorem sobě vlastním.

V pohádce režisérky a producentky Marty Santovjákové Gerlíkové (34) se to bohy jen hemží. Zlého Černoboga ztvární Jiří Dvořák (52) a boha podsvětí Velese Martin Stránský (49).

V hromovládce Peruna se promění Petr Čtvrtníček (55) a v Radegasta Pavel Nový (71). „Právě jsem pozval bohy na slavnost. Bez bab. Je to božský mejdan. Hodujeme,“ smál se Nový. Premiéra se chystá v říjnu.

VIDEO: Nová pohádka z Valašska: Podívejte se na ukázku.

Video
Video se připravuje ...

Nová pohádka z Valašska 

Fotogalerie
51 fotografií