Sympatická zrzka má komedie a parodie ráda. „Je to žánr, který se u nás moc nedělá, takže když jsem četla scénář, ve kterém bylo mnoho absurdních situací a gagů, hrozně jsem se u toho smála a říkala si, jak je to boží,“ smála se ve studiu Blesku s tím, že v roli vyšetřovatelky Skálové zúročila i řadu znalostí, které načerpala při natáčení krimisérií Expozitura a Atentát.

VIDEO: Hana Vágnerová opět jako drsná kriminalistka: Střílet je jako jezdit na kole! To se nezapomíná!

Video
Video se připravuje ...

Hana Vágnerová opět jako drsná kriminalistka: Střílet je jako jezdit na kole! To se nezapomíná! Petr Macek, Aleš Brunclík

Měla jsem v Nebožtíkovi scénu, kdy jsem musela střílet z pistole, tak jsem byla ráda, že jsem to nezapomněla. Je to jako jízda na kole. A postava Skálové v Nebožtíkovi má dokonce obsesivní poruchu, miluje zbraně a krev, vyžívá se v tom,“ prozradila.

„Expozitura a Atentát ale byly seriály, vlastně seriózní dramata. Sama mám ráda, když v tom, co točím, jsou namíchány různé ingredience. Rozmanitost herecké práce.“

VIDEO:  Film o filmu: Jak se točila crazy komedie Případ mrtvého nebožtíka

Video
Video se připravuje ...

Film o filmu: Jak se točila crazy komedie Případ mrtvého nebožtíka Bio Illusion

Kdo by si myslel, že natáčení komedie musí být legrace, ten by se prý pletl. „Musím říct, že jsme se dost nasmáli, ale občas se stalo, že jsme točili nějakou scénu, nevyznívala nám tak vtipně, jako třeba ve scénáři, a z toho pak byly deprese. Komedie vyžadují nadsázku, timing, ne vždy vše v reálu funguje jako na papíře,“ dodala herečka. 

A asi by se ani nebránila druhému dílu. „Počká se, jak to bude diváky bavit, ale možností na dvojku je hodně,“ usmívala se v Blesku tajemně Vagnerová.

VIDEO: David Novotný v Případu mrtvého nebožtíka: Víc než rodinu má rád práci

Video
Video se připravuje ...

David Novotný v Případu mrtvého nebožtíka: Víc než rodinu má rád práci Bio Illusion

Fotogalerie
60 fotografií