Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Invalidovi Zdeňkovi někdo ukradl tašku se všemi doklady i penězi: Neviděli jste zloděje?

Invalidovi Zdeňkovi někdo ukradl tašku se všemi doklady i penězi: Neviděli jste zloděje? (ilustrační foto)
Invalidovi Zdeňkovi někdo ukradl tašku se všemi doklady i penězi: Neviděli jste zloděje? (ilustrační foto)  (Autor: www.darujspravne.cz)
Autor: dce - 
22. ledna 2020
17:14

V sílu sociálních sítí doufá Zdeněk z Ústí nad Labem, kterého před nedávnem okradli ve vlaku. Zloděj mu sebral tašku s doklady i penězi. Obsah je pro zloděje víceméně bezcenný, ale Zdeněk ho velmi postrádá.

Příležitost prý dělá zloděje - to určitě platí v případě Zdeňka. Mladík upoutaný na invalidní vozík jel 17. ledna odpoledne z Prahy do Ústí nad Labem. Krátce po předložení jízdenky usnul a v tu chvíli ho okradli!

"Někdo otevřel dveře našeho vozíčkářského kupé, vstoupil dovnitř a (i když s vozíkem zaberu drtivou většinu prostoru) aniž by mne v jakémkoli náznaku probral (žádné části mého kolečkového křesla se nedotkl ani špičkou boty) vzal mi notebookovou tašku, vyzdvihl ji přes má záda, vyšel s ní ven a zavřel dveře. Taška zmizela...," popsal na facebooku.

Uvnitř tašky sice neměl notebook, ale i tak mu zloděj pořádně zavařil. "Důležitá data v tištěné i elektronické podobě, kartu pojištěnce, kartu stravenkovou, občanský průkaz, průkaz ZTP/P, stařičký klasický mobil, flashdisky, peníze, externí disky," vypočítává, o co všechno přišel.

Invalidnímu Zdeňkovi někdo ukradl tašku se všemi doklady i penězi: Neviděli jste zloděje?

Zdeněk teď doufá, že si třeba někdo něčeho všiml, či že sám zloděj pochopí, že valná většina obsahu tašky mu je k ničemu a brašnu odloží tak, aby ji Zděnkovi někdo mohl vrátit.

Zobrazit celou diskusi