Vše rozvířil skandální průběh a závěr dosud málo známé soutěže krásy. Chaos byl totiž snad úplně ve všem a vyhlášení proběhlo po šesti hodinách mimo pozornost kamer, ve víru nechutných hádek a obvinění, že výhru měla mít od sponzora předplacenu domácí Mexičanka. Jako první proti údajným podvodům v soutěži vystoupila Miss Kolumbie, později se přidávaly i další dívky. Třeba Venezuelanka.

„Všechno je vina jedině ředitele organizace Van M. Phana. Korunována ve skutečnosti byla jedna z těch, které ani nepostoupily do Top 10!“ vystoupila Mariangelo Marin Lugo tvrdě proti české vítězce, ačkoli zdůraznila, že jí samotné nemá nic za zlé, že zlo je v organizaci.

Skandální průběh

Na co narážela? Češka se podle zpráv z Mexika nejdřív vůbec nedostala mezi deset semifinalistek, u přehlídky v plavkách ale najednou byla. A aby v tom byl ještě větší zmatek, přibrali pak dalších sedm kandidátek, načež se ale na mole motalo ještě pět dalších krásek...

Má vůbec titul z takové soutěže nějakou cenu? A platí vůbec? „Karolína teď přistála ve Vídni. Podle informací, které jsme od ní dostali, je všechno, jak má být. Titul je normálně platný a vše proběhlo tak, jak mělo,“ řekla Blesku Veronika Fárová, mluvčí České Miss, která Kokešovou coby svou II. vicemiss do Mexika vyslala. Kokešová slíbila, že se vyjádří v nejbližších dnech.

VIDEO: Svůdná finalistka České Miss Karolína Kokešová: Sexy focení v moři! 

Video
Video se připravuje ...

Svůdná finalistka České Miss Karolína Kokešová: Sexy focení v moři! Markéta Reinischová

Fotogalerie
24 fotografií