S nezapomenutelným zážitkem se sama playmate s ňadry velikosti 8 pochlubila na sociální síti. Ovšem nejednalo se samozřejmě o žádnou nevěru, kterou by na sebe tímto způsobem práskla.

Zuzanu ale i tak pořádně rozhicovalo, že se dostala do společnosti celosvětové hvězdy. Podařilo se jí to v hotelu v americkém Beverly Hills. „Když nás dnes posadili na snídani vedle Justina Biebera, skoro jsem se rozplakala a celá jsem se třásla, ale musela jsem se tvářit, že jsem v pohodě,“ přiznala, jak náhodné setkání s mladým zpěvákem prožívala.

Podle toho, jak to líčí, se asi hvězdička z Hotelu Paradise a někdejší koučka z The Voice v přítomnosti Biebera moc nenajedla. Zato se s ním měla možnost vyfotit. „Ale chápete to? Jaké mám já štěstí, že on snídal zrovna v našem hotelu?“

Sexbomba vystupující pod přezdívkou Queen, která je na dovolené ještě s jakousi pohlednou a drobnější blondýnkou, je přitom od října 2015 manželkou Reného Strauzse a ještě loni si obřad s ním zopakovala v Las Vegas. Pročpak tedy nejeli za sluníčkem společně?

VIDEO: Justin Bieber vyděsil lidi v pražské Stromovce! A bezdomovci roztančili metro

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber vyděsil lidi v pražské Stromovce! A bezdomovci roztančili metro Matěj Smlsal, Matěj Šrám, David Vaníček

Fotogalerie
65 fotografií