Zkušená moderátorka Eva Decastelo, která aktuálně září na televizních obrazovkách ve veleúspěšném seriálu Slunečná (jenž dvakrát týdně láme žebříčky sledovanosti), dokázala, že ani manuální práce jí není cizí. „Když už jsem v pánském lazebnickém salonu, tak proč si nevyzkoušet i něco, co zatím úplně neovládám, ovšem ráda bych se to naučila? Doma stříhám hlavy, tady se pod vedením odborníků naučím i holit,“ usmívala se půvabná Eva, co je i přes svou drobnou postavu (uvádí se, že měří pouhých 158 centimetrů) velice úspěšnou modelkou.

Chopila se břitvy, štětky, a za objekt svých holičských vášní si vyhlédla zpěváka Jana Kopečného, jehož musela do holičského křesla natlačit tak trochu násilím. Přece jenom jí zprvu tolik nedůvěřoval – a to i když ho přesvědčovala, že se jí ruce netřesou. „Naštěstí všechno dobře dopadlo. Eva je opravdu učenlivá a břitva v její ruce není zbraň,“ oddychla si pak hvězda Tří mušketýrů, Muže se železnou maskou nebo Času růží.

„Já jsem se v minulosti zkoušel holit vlastními silami, ovšem po prvních zkušenostech jsem toho raději nechal. Většinou to po akci vypadalo tak, že jsem mohl spíše darovat krev, než abych se oholil a zkrášlil,“ přiznal dlouhovlasý Kopečný, k němuž nějaké to mužné strniště už zkrátka patří. Jeho udatní a romantičtí muzikáloví hrdinové, mezi které se počítá třeba d’Artagnan, princ Ludvík i jeho dvojče Filip, ostatně vypadají mnohem lépe trochu neurvale zarostlí!

VIDEO: Eva Decastelo je posilou nového seriálu. Svého manžela vymění za jiného!

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo je posilou nového seriálu. Svého manžela vymění za jiného! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií